FRI-YAY

Jee, perjantai on täällä eli viikonloppu fiilistelyn voi aloittaa. En voi uskoa että ollaan jo Heinäkuun lopulla ja kohta tulee taas syksy. Mihin kaikki aika meni? Omalla kohdalla tämä viikonloppu tarkoittaa kahta asiaa, viimeiset työpäivät ja BEYONCÈN KONSERTTIA!! Kyllä, luitte oikein. Minä ja siskoni lähdetään sunnuntaina kohti Kööpenhaminaa Beyoncèn keikalle. Voiko ihminen olla enempää innoissaan!? Sen lisäksi, että saadaan kokea upea Beyoncè livenä, meillä on BeyHive paketti, joka tarkoittaa että päästään aivan eturiviin lavan viereen eristetylle alueelle. Asuideoita keikalle otetaan vastaan kommenttiboksiin! Muistakaa myös seurata Snapchättiäni: selenamanda, jotta pääsette näkemään koko sunnuntain keikka meiningin.

Mitä teillä on viikonloppu ohjelmassa?  

/Yes, it's Friday! I can't believe it's already the end of July. Where did all of the time go? For me this weekend means two things, last days at work and BEYONCÈ CONCERT!! Yes, you read correctly, me and my sister are going to Copenhagen this Sunday to see Beyoncè live. Not only are we going to be in the presence of the queen but also we have the BeyHive package tickets which means we get to experience a little extra such as be in the front row in a seclude area right next to the stage. I'm beyond excited! I really need to figure out what to wear... Outfit ideas for the concert into the comments pls! Be sure to follow me on snapchat so I can share my experience with all of you guys. Snapchat: selenamanda

What are you guys doing this weekend?