Happiness Boutique

Sain kaksi upeeta korvakorua Happiness Boutique nettikaupasta. Lähetys ei olisi voinut tulla parempaan aikaan, sillä siskoni yo-juhlat olivat aivan kulman takana. Kuvissa näkyykin ylppärijuhla asuni. Mekko on Karen Millenin, korot ovat Zarasta ja korvakorut tietenkin Happiness Boutique nettikaupasta. En ole vielä ehtinyt käyttämään toisia korvakoruja, mutta eiköhän niidenkin aika koita ensi viikolla, kun lähden Espanjaan. Jep, luitte oikein, huomenna suuntaan aamupäivästä lentokentälle ja matkustan Mallorcalle viikoksi ja sieltä Barcelonaan vielä toiseksi viikoksi. Jännittää ja innostuttaa kyllä niin paljon, etten tiedä miten saan unta tänä yönä. 

Happiness Boutique on Berliinissä perustettu nettikauppa, joka tarjoaa klassisia koruja ja muita asusteita. Sivuilta löytyy paljon eri designejä ja tyylejä, joissa on kauniita printtejä ja eri värejä. Mielestäni Happiness Boutiquen sielu tulee esiin hyvin korujen kautta. Jos kaipaat koruja kesän helteisiin ja villeihin kesäöihin, jotka huokuvat glamouria suosittelen, että klikkaat tästä, click!

Kaikki te ihanat lukijat saatte myös Happiness Boutiquen sivuilta -10% alennusta yli 19 € ostoksista koodilla SELENAHISHALI 10.7.2016 asti.

/I received two beautiful earrings from a webshop called Happiness Boutique. They couldn't have come with a better time since my sister graduation was right around the corner. In the pictures you can see my graduation party outfit. The dress was from Karen Millen, the heels are from Zara and the earrings, of course Happiness Boutique. I still haven't had the opportunity to use the other pair of earrings but I will get a chance next week in Spain. Yup, I'm going to Spain tomorrow, I'm so excited! We will first go to Mallorca for a week and then fly to Barcelona for another week. 

Happiness Boutique offers timeless classic jewelry and accessories with a vintage touch. They have a lot of different designs and styles with gorgeous prints, adorable patterns and vibrant colors. I can really feel the soul of the company in the jewelry. If you want jewelry that are the top trends right now and are all about glamour, I suggest you head to their site, click!

You can get -10% off from purchases over 19 € with the code SELENAHISHALI. The code is valid untiuntil July 10th. 

*Collaboration with https://www.happinessboutique.com/en/ . *