BEACH LIFE

Toivottavasti kaikilla oli hyvä Juhannus. Itse vietin sitä Helsingissä, mutta onneksi hyvässä seurassa. Juhannus on sellainen juhla, jota on turha viettää ellei ole mökillä, ainakin omasta mielestäni. Juhannus fiilis koostuu mielestäni mökkeilystä. 
Tällä viikolla olen käynyt töissä ja salilla Ellan kanssa. Tämänkin päivän suunnitelmana sama homma, mutta ehkä auringon oton kera, jos säät sallii. Ainiin ja olen virallisesti valmistunut tittelillä Bachelor of Business Administration. Saa nähdä mitä uutta elämä tuo eteen jatkossa. Kesällä aion ainakin matkustella vielä pari kertaa ja käydä festareilla. Mitä kesäsuunitelmia teillä on tänä vuonna? 

/Hope everyone had a lovely midsummer. I was in Helsinki so it didn't really feel like midsummer after all I think you need to go to a summer cottage to get that midsummer feeling. Anyway, had a fun midsummer last weekend with my girls so I can't complain. 
This week I have been working and going to the gym every morning with Ella. This day I have the same plans but maybe add sunbathing to the timetable if the weather is good. Oh yeah and I have officially graduated with the degree of Bachelor of Business Administration. I can't wait to see what life brings next to my way. This summer I plan to travel and go to festivals or at least one. What plans do you guys have for the summer?