MALLORCA

Heippa ihanat! Suomessa ollaan taas parin viikon loman jälkeen Mallorcalla ja Barcelonassa. Vähän teki mieli jäädä Barcelonaan pidemmäksi aikaa, mutta onhan se aina ihanaa nukkua omassa sängyssä ja nähdä kavereita sekä perhettä. Tässä postauksessa muutamia räpsyjä Mallorcalta. Pakko myöntää, että kuvailu jäi hieman vähäiseksi tällä matkalla.

 Nyt on kyllä rentoutunut olo, kun on saanut olla pari viikkoa pois arjesta ja päässyt lomafiiliksiin. Oltiin Aleksin kanssa tosiaan ensin Mallorcalla viikko nautiskelemassa kirkkaista vesistä ja hiekkarannoista. Koko viikko meni melkein löhöillessä auringon alla, mutta kyllä me pari retkeä saatiin aikaiseksi ja päästiin tutustumaan eri paikkoihin. Meillä oli asunto vuokrattuna Can Picafortissa, joka on aika pieni ja rauhallinen alue saareen Pohjoisosassa. Vuokrattiin yhdeksi päiväksi mopo, jolla päästiin ajelemaan pienille rannoille saaren Itäpuolelle. Ainoa huono puoli oli kova tuuli ja ötökät, jotka osuivat kokoajan ihoa vasten ajellessa. Pakko myöntää, että aluksi vähän pelotti mennä Aleksin kyytiin, koska en ole koskaan ennen ollut mopon kyydissä ja ajeltiin tuntemattomia teitä. Loppujen lopuksi se oli tosi kivaa ja pelko katosi hetkessä. Vuokrattiin vielä pyörät toisena päivänä ja pyöräiltiin saaren Länsipuolelle, jossa metsästettiin lisää rantoja. Siinä meille menikin koko päivä polkiessa ja viikon ainoa treeni oli siinä. Pari mahatautia jouduttiin molemmat sairastamaan loman aikana, mutta onneksi ne eivät kestäneet montaa päivää. Mallorcalta en ainakaan löytänyt hehkutuksen arvoista ruokaa tai ravintolaa. Meillä oli kämpillä keittiö, joten päästiin itse myös kokkailemaan. Kaiken kaikkiaan meillä oli onnistunut loma. Nyt odotellaan vaan Suomen helteitä ja Juhannusta!

/Hello darlings! It's nice to be in Finland again after two weeks of vacation in Spain. I was traveling with my boyfriend Aleksi. The first week we were in Mallorca and the second we spent in Barcelona. Barcelona is my favorite city and I could have stayed there for the whole summer but it's good to see friends and family here in Finland and sleep in my own bed. In this post there are a few pic's of our time in Mallorca. 

Right now I feel so relaxed after being able to forget everything and just relax on a beach. It really feels like summer vacation now. Mallorca had really nice clear turquoise waters and white sandy beaches. We spent almost the whole week just laying on the beach except for when we rented a moped and bikes to explore the island and small beaches. It was really hard to find beaches that weren't full with tourists. Our apartment was in Can Picafort which was a relatively quiet area in the North of the island. It was okay, but maybe little too tourist for me. We also had food poisoning two or three times during the whole trip, but they didn't last long so it didn't get in the way of our vacation. All in all we had a really nice trip and I'm really looking forward for the rest of the summer! Hugs!