BIKING IN MALLORCA

Meillä oli ihana pyöräily päivä Mallorcalla. Tänään käyn vihdoinkin hakemassa pyöräni kellarista, jotta voin ajella Helsingissäkin.

Olen aivan rakastunut paitoihin, jotka paljastavat olkapäät. Ennen en pitänyt niistä ollenkaan, mutta nyt voisin käyttää vain niitä koko kesän. Tällä hetkellä etsiskelen valkoista samantapaista mekkoa, mutta toistaiseksi en ole vielä sellaista löytänyt. Jos kellään on tietoa mistä sellaisen löydän niin laittakaahan kommenttia! Nyt lähden salille ja sitten töihin, laters!

/I love these off shoulder shirts and dresses. I want to wear them everyday! We had a really nice day in Mallorca biking the whole day. I really have to get my bike from the cellar today so I can use it every day here in Helsinki too. Today I will work out and go to work. Have lovely Thursday loves!