LILAC SPRING

Jacket Missguided
Shirt Zara
Skirt Bik Bok
Shoes Simmi Shoes
Sunnies Quay
Bag Mulberry

Viime aikoina olen ollut todella kiireinen. Viimeiset koulu työt painavat ja opparin pitäisi edetä. Onneksi kohta se on ohi ja saan BBA:n todistuksen käteen kesäkuussa. En vieläkään oikein tajua, että on jo Toukokuu ja säiden perusteella ainakin, kesä. Olen jo onnistunut ruskettumaan hieman ja pisamat ovat tulleet esille, vaikka niitä ei montaa ole. Tänä kesänä mulla on TO-DO listalla: matkustella, mökkeillä, telttailla (ainakin kerran!), käydä Ruotsin risteilyllä, Flow festarit ja tietenkin bloggailla paljon. 
Nämä asukuvat ovat otettu viime viikolla, kun ei ollut vielä tullut näitä +20°C kesäpäivä. Tämä yhtäkkinen kesä johti ainakin minun kohdallani vaatekriisiin. Nimittäin, en ole ostanut mitään kesävaatteita vielä ja jotenkin tunnen tyylini muuttuneen kuluneen vuoden aikana taas sen verran, ettei vanhat vaatteet enää iske. Nyt rupean tekemään äitienpäivä aamiaista ja nauttimaan tästä sunnuntaista. Hyvää äitienpäivää jokaiselle äidille, viettäkää ihana päivä!

/Lately I've been really busy with school, but soon it will come to an end! I have been writing my thesis and doing the last reports and essays for my courses. I can't believe this school semester is coming to an end and I'm graduating in June. I'm so excited! It also feels weird that summer just started in Finland this week and it's even been +20°C. Summer is actually here. I have even a little bit of a tan and my freckles have come out. This summer I have a TO-DO list which includes traveling, Finnish cottage trip, camping, a cruise to Sweden, Flow festival and to do a lot of blogging of course. 
These outfit pic's have been taken last week when the weather wasn't so warm yet. This sudden summer has me all confused what to wear and I have a crisis everyday about what to wear. I think I need to upgrade my summer clothes because clearly I'm not feeling my old ones. I feel that my style has changed a bit so maybe that's why I can't find anything to wear. 
Now I have to start making mothers day breakfast and enjoy this Sunday. Happy mothers day to all you lovely moms, have a wonderful day!