TOOK MY BOOTS OUT FOR A STROLL IN THE CITY

Coat Bik Bok
Dress Bik Bok
Thigh-High Boots Simmi Shoes
Bag Mulberry
Choker Necklace Gina Tricot

Tässä asuni Magnumin juhliin, jotka pidettiin torstaina Vanhalla Ylioppilastalolla. Torstaina oli kiireinen päivä, sillä minulla oli viimeinen päivä koulua (Valmistun kesällä, jee!) ja jouduin kiirehtimään suoraan koulusta kodin kautta tapahtumaan. 
Tänään ohjelmassa töitä ja sen jälkeen saatan mennä nauttimaan kesäillasta kamujen kanssa tai sitten työstän oppariani, saa nähdä. En malta odottaa, että ensi viikko on ohi, sillä sen jälkeen olen ensimmäiset jatko-opinto kouluni käynyt. 

/This was my outfit for Thursdays Magnum party. I was in a hurry that day because I had my last day of school (Yay I'm graduating!) and rushed to the party from there. Luckily my date was also late so everything worked out fine. Today I have work soon and then I might go out and enjoy the beginning of summer. Or I will just stay home and work on my thesis since it has to be ready in a week. I can't wait for next week to be done with because after that I'm officially done with school for a while.