BROW TALK

Päätin paljastaa teille lemppari kulmakarva meikkituotteeni. Tutustuin viime keväänä nimittäin uuteen meikkibrändiin, Anastasia Beverly Hillssiin. Merkki ja tuotteet olivat tuttuja ulkomaalaisten meikkibloggareiden videoista, instasta yms. Monien kehujen ja ylistysten jälkeen päätin itsekkin kokeilla kyseistä tuotetta. Nämä samat tuotteet ovat kestäneet minulla jo vuoden eivätkä ole edes lähellä loppua. Siksi sanonkin, että nämä meikit ovat ennen kaikkea sijoitus kulmiini.

/These are my favorite makeup products I use for my eyebrows. Last spring I got to know this brand Anastasia Beverly Hills and decided to try the products myself. These products were very hyped in social media and by beauty vloggers which also peaked my curiosity. Safe to say I'm never probably switching to any other brand concerning brows. I bought these products last spring and I still haven't had to buy new ones.

Minulla on suhteellisen paksut ja tummat kulmat, joten pyrin vahvistamaan kulmiani kevyellä kädellä, joskus tulee kuitenkin vahvempaa jälkeä. Tykkään kuitenkin korostaa kulmieni muotoa, vahvistaa sävyä sekä tehdä niistä välillä paksumman näköiset. Riippuu vähän päivästä, haluanko ohuemmat vai paksummat kulmat ja kuinka tummat niistä meikkaan. Tärkeintä on, että kulmat säilyttävät luonnollisen näköisinä, eivätkä ole liian vahvat muodoltaan tai väriltään.

Olin aikaisemmin aina käyttänyt kulmakynää kulmieni ehostamiseen. Kokeilun vuoksi päätin kuitenkin testailla puuterimaista kulmaväriä, joka täytyy laittaa siveltimellä. Ensin en osannut ollenkaan muokata kulmiani, tai tehdä niistä millään tavoin edustavan näköiset kyseisellä Brow powder duolla. Se vaati hetken harjoitusta ja paljon kärsivällisyyttä. Ennen kulmakynä oli varma valintani "fleek" kulmiin, nykyään nappaan meikkilaatikostani aina Powder duon.

/I got relatively thick brows (thanks to my turkish heritage), however I do try and make them a bit thicker but with a light touch. I really like to highlight the shape of my brows and sometimes change it a bit, depending on the day. I also do thicker and bushier brows on one day and thin and light brows on another. The most important thing for me is that the brows look natural. Sometimes I just add some Benefit Brow gel and that's it. 

Meikki hamstraaja kun olen, kotoa täytyy myös löytyä vanha kunnon kulmakynä. Nykyään käytän kulmakynää, vain jos haluan tehdä erittäin luonnollisen ja kevyen kulmameikin. Kulmakynällä saa hyvin varjostettua kulmien etuosan, mutta minusta on hankala muotoilla kulmia eri muotoisiksi. Sillä on myös hankala tehdä kulmista selkeät. Kulmakynällä saan kuitenkin luonnolliseen meikkiin täydelliset kulmat. Kuvissa näkyvä Anastasia Beverly Hillssin kulmakynä on mielestäni aika haalea, mutta juuri sopiva minulle. Käytän Medium Brown sävyä, kuten kuvastakin huomaa.

/Because I am a makeup hoarder I have to of course have a eyebrow pencil just incase. I don't really use it , to be honest but if I want really light brows I use this. With a eyebrow pencil it's easy to add a little color to the beginning of the brows. This particular shade, Medium Brown is quite light for me too but it's just perfect for creating that natural effortless brow look.