CHERRY BLOSSOM TREES

Coat Bik Bok
Shirt Bik Bok
Jeans Topshop
Shoes Adidas
Backpack Mulberry
Sunglasses Quay Eyewear

Kuinka moni kävi viime viikolla ihastelemassa kukkivia kirsikkapuita Roihuvuoressa tai muualla? Tänä vuonna kerrankin ehdin käydä katselemassa niitä. Aikaisempina vuosina en ole ehtinyt käydä katsomassa niitä, sillä puiden kukinta ei kestä montaa päivää. Tänä vuonna käytiin kuitenkin viime viikolla kuvailemassa Roihuvuoren japanilaisessa puutarhassa upeissa maisemissa. Voisin istuttaa tuollaisen puun omalle takapihalleni, jos se vain kukkisi kauemmin. 
Koko valkoinen asu on kuulunut lemppari asuyhdistelmiini jo jonkun aikaa, joten niitä tulette näkemään varmasti vielä paljon jatkossakin. Tykkään joko yhdistellä todella rohkeita värejä valkoisen kanssa tai sitten pehmeitä ja heleämpiä sävyjä. Nuden ja punaisen sävyt (varsinkin oranssinpunainen) ovat ehdottomasti tämän kesän lempivärejäni. 
Tänään omassa ohjelmassa töitä, jossa pitäisi itseasiassa jo kohta ollakin. Myöhemmin rentoudutaan Allun kanssa ja nautitaan rauhallisesta lauantai-illasta. Nauttikaa viikonlopusta raksut!

/This week I've been admiring the cherry blossom trees in Roihuvuori. Did any of you guys see any cherry blossom trees during the past week? I've wanted to go see them for a many times in the past years but they don't bloom for long and I wasn't able to see them. However, this year we decided to go and check them out and take some pictures too. This pictures were taken in the Japanese garden in Roihuvuori. I wish I could plant on of those on my own backyard. If only they would bloom longer...
All white everything has been my savior outfit motto for a while now and this day wasn't any different. I really like combining white outfits with bold colors as well as softer shades. I think this summer my favorite colors in outfits are different shades of red, especially orange red and different shades of nude. 
Today I have work, which I really have to get going and then probably just going to have a relaxing Saturday evening with bae. Enjoy your weekend!