BIKER JACKET & RIPPED JEANS

Shirt Topshop
Jeans Topshop
Jacket Zara
Choker necklace Gina Tricot
Sunglasses Quay Eyewear
Bag Furla
Shoes Simmi shoes

Kesä tulee, mutta minä en jätä koko mustia asujani. Käytän harvoin korkokenkiä, mutta aina kun laitan sellaiset jalkaan tunnen olevani todella naisellinen ja ennen kaikkea PITKÄ. Kunpa osaisin käyttää korkokenkiä useammin. Kaulakoruja ei ole tullut käytettyä viime aikoina kovinkaan paljon, mutta kuvissa näkyvään mustaa satiini choker kaulakorua olen käyttänyt lähes joka päivä sen ostettuani. Haluaisin vielä samantyylisen, mutta vielä paksumman version. Kuvissa näkyvät farkut ovat itse revityt, sillä Zarasta ostetut revityt farkkuni repesivät takareiden kohdalta viime viikolla. Viime viikon helteet ovat kadonneet ja ns. oikeat kevät säät ovat saapuneet. Minua ei haittaa huonommatkaan säät, sillä joudun muutaman viikon ajan keskittymään visusti opparini valmistumiseen sekä töihin ennen kuin pääsen lomailemaan. Odotan innolla kesäkuuta, sillä minulla on paljon kivoja suunnitelmia. Niistä lisää kuitenkin lähempänä. Ihanaa viikkoa kaikille!

/Summer is coming but I'm not letting go of my black outfits. I rarely wear heels but when we took these pics I felt so feminine and TALL. I wish I would learn to wear heels more often... I've been using the black satin choker in the pictures almost everyday since I bought it few weeks ago. I really want a similar one but thicker. My favorite black ripped jeans from Zara got ripped from the back of my thigh last week so I had to improvise and rip my old jeans. It was really warm here in Helsinki for a week but now it's normal spring weather again. I don't really mind since I have to focus on my thesis and work for a few weeks before going on a vacation. I'm so excited about June! Lot's of fun things planned to look forward to. Hope you guys have a lovely week!