MIRRORSELFIE MONDAY

Se ois maanantai taas. Täällä ruudun toisella puolella, maanantai on alkanut rauhallisesti. Kävin aamulla salilla ja sen jälkeen tein vähän koulujuttuja. Parin tunnin päästä pitäisi jo mennä töihin. Maanantait, ne on aina yhtä pitkiä ja täynnä tekemistä. En ole maanantai vihaaja, sillä onhan se ihan kivaa, että saa kaikki hoidettua pois alta heti alkuviikosta. Huomenna ohjelmassa kirjastossa opparin kirjoittamista koko päiväksi. Viikonloppua ja Vappua odotellessa... Mitä mieltä ootte muuten mun pari viikkoa sitten kuvatuista peiliselfie asukuvista? Meidän piti mennä kuvailemaan, mutta suunnitelmat vähän vaihtuivat ja tässä tulos. Ihanaa viikkoa kaikille!

/It's Monday again! This day has started rather nicely for me. I started the day by going to the gym and after that I did some school stuff. I have to get to work in a few hours, but I still have some time to kill. Mondays are always so long and full of things to do. I am not a Monday hater because I like getting everything done at the beginning of the week. I'm just waiting for the weekend and May day eve, when we Finns like to celebrate the first of May. By the way, what do you guys think of my mirrorselfie outfit pics? We were actually supposed to go take pictures that day but plans change and well, here is the result. Have lovely week everyone!