PASTELS & SOFT LIGHTING

Jacket Zara
Shirt Zara
Jeans Bik Bok-Never Denim
Shoes Nike-Huarache
Bag Michael Kors
Sunnies Quay Australia

Kevät! Se on vihdoinkin täällä. Keväässä ihanaa on, kun herää aamulla ja valo pilkistää sälekaihtimien väleistä. Keväällä voi käydä aurinkoisilla aamulenkeillä jäätymättä pystyyn ja kaivaa pyörän esiin pölyisestä kellarista. Nautin niin paljon ajatuksesta, että kesä on kohta täällä. Kevät vaikuttaa jopa vaatetyylini. Valitsen kaapista värikkäämpiä vaatteita päälle ja haluan pukeutua pastellisävyihin. Kesää kohden värit voimistuvat. Tänä kesänä lempivärini vaatteissa tulee olemaan kirkkaanpunainen. Otettiin nämä kuvat Juulin kanssa viime viikolla, toivottavasti tykkäätte!

/Spring is here and summer is coming! In spring I start to choose more colorful clothes to wear. I love pastel shades and soft colors in the spring. In summer, I usually move to bolder colors. Can't wait to wear a lot of red this summer. Me and Juuli took these pictures last week, hope you guys like them. I'm so excited about summer, but well who isn't, right?