BACK TO BASIC

Jacket Zara
Top Zara
Jeans Pull&Bear
Sneakers Adidas

Lähiaikoina olen huomannut hymyileväni ilman mitään syytä. Kaikki elämän elementit tuntuvat olevan tasapainossa. Uskallan väittää, että tämä onnellisuus on kevään ja auringon aikaansaannos. Joka päivä, kun herään, löydän itsestäni uutta energiaa tehdä positiivisia asioita koko päivän. Oppari etenee, viimeiset kaksi kurssia ovat melkein suoritettu ja elämä hymyilee. En malta odottaa mitä tapahtuu tämän jälkeen. 

/I have found myself smiling lately for no reason at all. I feel that all the elements in my life are in harmony and things are working out for me. I feel light, energetic and hopeful. I believe that these feelings are all thanks to spring air and sun shine. I am writing my thesis and doing my last two courses. Life is good. Can't wait what happens next.