LEATHER SKIRTS & KHAKI SHIRTS

Shirt Zara
Skirt Bik Bok
Bag Michael Kors

Tämän kevään ykkösjuttu omalla kohdallani ovat hameet, varsinkin nahkaiset ja tekomokka hameet. Käytin varmaan koko pääsiäisloman Espanjassa kahta hametta. Taka-ajatuksena tietenkin myös se, että saisin väriä jaloille. Oli ihanaa olla Etelä-Espanjassa nauttimassa lämmöstä. Siellä oli parhaimmillaan yli 25 astetta, joten olo oli kuin Suomessa keskikesällä. Olin positiivisesti yllättynyt, kun tulin takaisin Suomeen tiistaiaamuna ja huomasin kevään täälläkin alkaneen. Postailen lisää kuvia matkasta pian.

/I'm so into leather skirts right now. Actually skirts in general. It was lovely to visit south of Spain for a long weekend last week. I came home on Tuesday morning. It was so warm in Spain, it was even 25 °C! It really felt like summer. People were even tanning on the beach. I was still in spring mode and couldn't yet lie on the beach tanning, but I did my best to get some color on my pale face. Gonna post some more pics of my trip later!