TB TO THAILAND

Oi kuinka ikävöinkään takaisin tuonne! Ihanille palmusaarille, vaalealle rantahiekalle makoilemaan ja siemailemaan kookosta. Tuo oli sitä elämää. 

Tässä pieni sekalainen kuva pläjäys meidän viime Thaikku matkasta Taikan kanssa. Vanhan blogin lukijat varmaan muistavat, että olin siellä viime Tammikuussa pari viikkoa. Tänäkin talvena oli suunitelmana käydä jossain lämpimässä, mutta valitettavasti ne suunitelmat eivät onnistuneet. Onneksi pääsen kuitenkin pian auringon lämpöön, nimittäin lähden Malagaan muutaman viikon päästä. Sitä kuitenkin odotellessa selailen vanhoja matkakuvia, jotka piristävät edes jonkin verran tänä harmaana tiistai päivänä. Toivottavasti tekin saatte näistä kuvista piristystä tähän arkeen. 

/Oh how I miss Thailand, take me back! I want to lay under palm trees, feel the hot, white sand against my feet and sip on some coconut. That's the life right there. 

Here is a small dose of paradise pictures for this gloomy Tuesday. Some of my old blog readers might remember that I was in Thailand last January for a few weeks. This winter I couldn't go anywhere but at least I'm taking a trip to Malaga soon. Until then I'm just going to look at old travel pictures (and post them here) to give me some comfort on this grey day. It's literally grey when you look outside here in Helsinki. Hope you guys get a kick out of these pics too.