HAPPY B-DAY ROSA!

Viime viikolla oltiin tyttöporukalla juhlimassa Rosan synttäreitä Treffi pub ja bistrossa. En ollut koskaan aikaisemmin käynyt vielä kyseisessä raflassa, vaikka olin kuullut paljon positiivista siitä. Varsinkin burgereita on kehuttu. Nykyään en yleensä suosi lihaa, varsinkaan punaistalihaa ja sitä tulee yleensä syötyä vain ravintoloissa tai jos joku kokkaa minulle. Syihin miksi vältän lihan syömistä en nyt sen enempää syvenny. On kyllä kuitenkin mainittava, että tuo burgeri oli taivaallista ja todellakin kaiken hypetyksen arvoinen. Harmitti vain, että unohdin pyytää bataatti ranskalaisia normaalien ranskisten sijaan, mutta onneksi sain muutamat maistiaiset kaverin lautaselta. Sitä vartenhan kaverit ovat, vai mitä?

/Last week we were at Treffi Pub & Bistro celebrating Rosas birthday! I had never been in the restaurant but I had heard a lot of good about the burgers there. I actually don't eat meat that much anymore, mostly only when eating out or when someone else cooks for me. I just don't ever crave for it anymore because of various different reasons which I am not getting into now , but this burger was a.m.a.z.i.n.g. It was definitely worth the hype. I wish I had asked for sweet potato fries though instead of regular ones, but I'm glad I could eat some of my friends plate. That's what friends are for, eh?