CAFE BAR NO 9

Lauantai päivällä mentiin Taikan kanssa kaupungille pyörimään ja käytiin Cafe Bar No 9 ravintolassa syömässä lounas. Se on Uuudenmaankadulla Helsingin keskustassa, jos joku haluaa käydä kokeilemassa. Paikka oli ihan täynnä, kun menimme sisään ja saimme odotella ruokiakin sen takia jonkin aikaa. Odotus oli kuitenkin sen arvoinen, kun vihdoinkin pääsimme aterioidemme kimppuun. Itse söin "SAILOR" nimisen pasta annoksen kermaisen,valkoviini lohikastikkeen kera. Oli todella herkullinen annos, jäin oikeen kaipaamaan sitä. Taika otti Caesar salaatin kanalla, joka oli myös todella hyvää, varsinkin kastike. Pakko kokeilla ensi viikolla itse kotitehty versio kermaisesta lohikastikkeesta. 

/So, on Saturday me and Taika went to this restaurant Cafe Bar No 9 in the center of Helsinki. It's on Uudenmaankatu in case you want to go and try it out. It was really full when we went there and had to wait a while for our food but when we finally got our meals it was delicious. One of the best places to have lunch in Helsinki in my opinion. There is something for everyone. I had the "SAILOR", so salmon in a creamy sauce with white wine and pasta. Taika had the Ceasar salad with chicken and it was also really good, especially the sauce. I have to try and do a homemade version of the salmon pasta later next week.