WELCOME TO MY BLOG

Vihdoinkin, voin toivottaa teidät kaikki tervetulleiksi uudelle blogisivuilleni, vanhat sekä uudet lukijat! Olen nyt muutaman kuukauden rakentanut näitä kaikessa rauhassa ja yrittänyt luoda tyyliini sopivan ulkoasun. Täältä löytyykin jo muutama postaus, joita voitte selailla uusia postauksia odotellessa. 

Blogissani voi nyt tilata sähköpostiin tiedotteen, joka tulee kerran päivässä ja ilmoittaa uusista blogipostauksista. Käykää vain klikkaamassa subscribe-painiketta bannerin yläpuolella ja täyttäkää kaavake. 

Pistäkää toki kommenttia, ehdotuksia, toiveita ja kysymyksiä tulemaan mailiin tai kommenttibokseihin. Toivottavasti tykkäätte!

PS. Kuvat räpsitty viime alkusyksystä. 

/I'm so happy to finally welcome everyone to my new blog. As you can see I have already done a few posts for you guys to check out. For the last few months I've been trying to build an outlook which suits my style the best and I think I've found it. I still might change a few things but let's see. 

New for me and at least for my old blogs readers is that you can now subscribe an email which lets you know once I have posted something. The email comes only once a day including all the posts published within the 24 hours. 

Nothing more to say I guess. Hope you guys enjoy reading my blog and comment if you have any suggestions, questions about anything or wishes of what I should post about. Laters!