FEELING FURY

Faux fur coat Zara
Cap Nike
Turtleneck Zara
Jeans Gina Tricot
Shoes Simmi Shoes
Bag Furla
 

Ihanaa, lauantai! Ei mitään parempaa, kun tietää, että huomenna on vielä vapaapäivä. Tulee niin rentoutunut olo. 

Olen tällä hetkellä todella ihastunut korkeisiin reisisaappaisiin. Haluaisin käyttää niitä pitkän hupparin tai lyhyen mekon ja trenssitakin kanssa. Ehkä niiden asujen aika vielä koittaa. Tällä hetkellä täytyy vain pärjätä millä sää sallii. Onneksi suosin sentään tekoturkiksia, joten ainakin pysyy lämpimänä. 

Hiihtoloma on melkein ohi ja on aika palata takaisin koulun penkille. En malta odottaa kesää, kun valmistun ja pääsen näkemään mitä muuta maailmalla on tarjolla. Nyt kuitenkin täytyy vielä jaksaa tehdä opparia ja hoitaa viimeiset kurssit pois alta. 

Nyt kokkailemaan ja viettämään lauantai iltaa pupun kainaloon. 

/Oh, how I love Saturdays. It's in the middle of the weekend and you always have that "tomorrow's still weekend" state of mind.  I'm really into thigh-high boots right now. I feel that they look the best with a long crewneck or a short dress, but since it's freezing in Finland I got to work what I can. This look was inspired by some pictures I saw of people attending Fashion Week in NY. 

Our skiing-/winter holiday is almost over and school starts again next week. I'm really looking forward to summer, when I graduate and see what else the world has to offer before I go study again. 

Now I will cuddle up to my boo and enjoy my Saturday evening.