BREAKFAST AT THE COCK

Tiistai aamupala meinikejä. Vaikka onkin hiihtoloma minä heräsin klo 7:00, vein koiran ulos ja ajoin keskustaan aamupalalle tyttöjen kanssa The Cock ravintolaan. Oltiin jo pitkään puhuttu siellä syömisestä ja saatiin vihdoinkin se aikaiseksi. Olin kuullut paljon positiivista kyseisen ravintolan aamupalasta, joten odotukset olivat korkealla tänä aamuna. Otettiin tyttöjen kanssa avokado leipiä, chia puuroa,  acai smoothie kulho, kroisanttia sekä aamukahvit ja vihreetäteetä.  Voinkin suoraan todeta, että oli hyvä aamiainen, oltiin kaikki todella tyytyväisiä annoksiin, joten hypetys on ollut veroisensa. Kannattaa ehdottomasti käydä kokeilemassa, jos sattuu olemaan Helsingin keskustassa. 

/Some shots from our breakfast this morning at The Cock restaurant. It's in the center of Helsinki. I'm actually on holiday now from school for a week and I still woke up at 7 am to take the dog out and drive to the center for some deliciousness with the girls. What wouldn't I do for food... We had actually talked a lot about going there to eat and finally made it happen. I have also heard a lot of nice things about the breakfast so my expectations were rather high. We tried the chia porridge, avocado toast, acai smoothie bowl, croissants, morning coffee and some green tea. I can admit, it was a delicious breakfast and we were very happy with everything, so the hype is real. If you're ever in Helsinki you should definitely try it!