MERRY CHRISTMAS!

Tulin vain nopeasti toivottamaan ihanaa Joulua kaikille! Toivottavasti pääsette kaikki rentoutumaan ja nauttimaan ansaitusta lomasta.
Ulkona sataa vettä ja lunta ei taideta saada tänäkään Jouluna, mutta tärkeintähän on viettää tämä päivä rakkaiden kanssa. Kohta meillä on kotona joka vuotinen riisipuuro aamupala. Rakastan riisipuuroa ja sitä kun ei oikein tule syötyä muulloin kuin Jouluna. Tämäkin Joulu vietetään cliche elokuvien, perheen, sukulaisten ja hyvän ruuan parissa. 

/Just wanted to come and wish you all Merry Christmas! Hope you all get the peace and rest you deserve over the holidays! 
We don't have the best Christmas weather in Helsinki right now... It's raining and there's not one drop of snow anywhere. But the most important thing is to spend time with loved ones. We have our annual family porridge breakfast soon and then we will start to cook for the big dinner tonight!