FEELING 22!

Tunnelma oli katossa alkuviikosta, kun täytin kuudes päivä kokonaiset 22-vuotta! Apua miten aika vaan kuluu ja sitä tulee vanhemmaksi. Pahoittelen, etten ole ehtinyt postailla vähään aikaan. Olen suorittanut maisteri opintojeni hakua varten avoimen yliopiston kursseja (joka vaatii useiden tuntien opiskelua joka päivä) ja työstänyt hakemustani. Kaiken lisäksi valoa ei ole ollut todellakaan liikaa tähän aikaan vuodesta, joten aika kuvaamiseen luonnonvalossa on rajoitettua. Pian palaan kuitenkin taas bloggaamisen pariin! Tavoitteena olisi myös aloittaa vloggaaminen. Kiitos ihanat kärsivällisyydestä!

/ I had my 22th birthday this week on the 6th of December. It's also the Independence day of Finland btw. Sorry I haven't been posting lately! I have been focused on my masters degree application and open university studies which require hours of studying daily. We only get a few hours of light this time of the year in Finland so it's not easy to take pictures for new posts. However I will start posting again soon! I also want to start vlogging. Thank you for being patient babes!