BONUSWAY

Nettishoppaus, onko mitään parempaa? Valikoimaa on luvuton määrä, pääsee käsiksi vaatteisiin mitä ei oman kotikaupungin myymälöistä löydä ja mikä parasta kaiken voi tehdä omalta koti sohvalta tai sängystä. Omalla kohdalla nettishoppaaminen on yleistynyt vuosien varrella todella paljon. Tilaan netistä nykyään vaatteita noin kolmen kuukauden välein. Välillä tietty harmittaa, jos jokin vaate ei istu tai kengät ovat väärän kokoiset, mutta toistaiseksi omalla kohdalla on käynyt hyvä tuuri ja kaikki vaatteet ovat olleet sopivia.  Varsinkin tärkeisiin tapahtumiin tulee tilattua mekkoa esim. synttärit tai uudet bikinit tulevalle matkalle. Jos sinäkin siellä ruudun toisella puolella löydät itsesi usein skrollaamasta nettikauppojen loputtomia nettisivua ja painamassa ostoskärryn kuvaa oikeassa yläkulmassa, minulla on sinulle sekä lompakollesi pieni vinkki. 

Tilasin nimittäin muutama päivä sitten Bonusway.fi sivuston kautta Asokselta vaatteita noin 100 eurolla. Ostohyvitystä tekemistä ostoksistani sain 13,79 €  hyvitystä. 

MIKÄ?
Jotkut teistä ovat ehkä kuulleet Bonusway sivustosta jo aikaisemmin. Kyseessä on nettisivu, joka tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden kerätä ostohyvitystä verkko-ostoksista. Bonusway toimii eräänlaisena sähköisenä kanta-asiakasohjelmana. Käyttämällä Bonusway palvelua voi siis säästää rahaa keräämällä bonuksia nettiostoksista. Bonusway tarjoaa ostohyvitystä monesta eri nettikaupasta kuten Zalando, Asos, Junkyard, Booking sivustoilta. Kauppoja sivustolla on yhteensä 900. 

MITEN SITÄ KÄYTETÄÄN?
Bonusway on ilmainen verkkopalvelu ja kuka tahansa voi käyttää sitä. Bonusway sivuston kaupat maksavat heille myyntipalkkion palvelun kautta tulleista asiakkaista. Samalla me asiakkaat saamme tietyn prosentin ostosummasta hyvitetyksi Bonusway tilillemme. 

"Ostaessasi jotakin esimerkiksi Fitnesstukusta 200 eurolla saat kauttamme 11 euroa rahaa takaisin. Jos teet 500 euron varauksen Hotels.comiin, saat jopa 25 euroa rahaa takaisin. Kun olet kerännyt rahaa takaisin vähintään 15 euroa, voit pyytää summan siirtämistä pankkitilillesi."

Uudet Bonuswayhin liittyneet käyttäjät saavat 10 € lisäbonusta. 

MITEN LUNASTAN BONUKSENI?
Kun olet kerännyt rahaa takaisin vähintään 15 euroa, voit pyytää summan siirrettäväksi tilillesi. Bonukset voit tilittää pankkitilillesi "oman sivusi" "omat ostokset"-välilehdellä painamalla oranssia nappia, jossa lukee "Tilitä bonus pankkitilillesi". Bonusten pitäisi siirtyä pankkitilille 2-3 arkipäivän kuluessa.

MITEN ALOITAN?

1. Kirjaudu sisään Bonusway palveluun. Liity käyttäjäksi joko sähköposti osoitteella tai Facebook tunnuksilla.

Liity sivustoon tästä linkistä, click!

2. Etsi verkkokauppa, jossa haluat tehdä ostoksia. 

3. Siirry verkkokauppaan Bonusway sivuston kautta, jotta bonukset kertyvät tilillesi. Paina oranssia "siirry kauppaan" nappia. Tämän jälkeen suorita ostoksesi normaalisti. Bonuksen siirtyvät tilillesi automaattisesti.

Suosittelen lämpimästi kyseistä palvelua jokaiselle nettishoppaajalle. Lompakko kiittää. Lisää infoa voi lukea tästä linkistä Bonuswayn sivuilta, click!