HOW TO NAIL A SIMPLE OUTFIT WITH AN EDGE

Yksinkertaiset asut ovat parhaimpia. Niitä on helppo käyttää, ne ovat usein mukavia sekä näyttävät aina hyvältä päällä. Yksinkertaisinkaan asu ei kuitenkaan ole omasta mielestäni täydellinen ellei siinä ole jotain särmää, joka tekee siitä omanlaisen. 

Pienikin elementti vaatteissa tai asusteissa voi tehdä ison muutoksen yksinkertaiseen asuun. Esimerkiksi kokomustan asun kruunaa värikäs käsilaukku. Itse suosin revittyjä farkkuja sekä choker kaulakoruja, jotka tekevät perus asusta hieman mielenkiintoisemman.

" Vaikka pukisitkin päällesi jonkin tämän hetken trendi vaatekappaleen tai asukokonaisuuden, tähtää omaperäisyyteen. Yksityiskohdan ei tarvitse olla räikeä, mutta muista erottua joukosta. "

Näissä asukuvissa minulla on päällä uudet Zarasta ostetut farkut. Revityt lahkeet houkuttelivat minut ostamaan ne. Näitä farkkuja voin käyttää yksinkertaisten villapaitojen kanssa päivisin sekä pitsisen bodyn kanssa iltasin. Täydelliset siniset farkut, joissa kuitenkin jotain näyttävää. Jopa yksinkertainen asu ei koskaan saa olla tylsä ja sen tulisi viestittää omaa henkilökohtaista tyyliä.

/Simple outfits are the best. They're easy to wear, often comfortable and always look good. However, I believe that an outfit is never perfect without something giving it an edge and making it your own. 

It can be a small element in clothing or in your accessories. Colorful handbags, ripped jeans or a bold choker necklace can do the trick. I personally love when an simple outfit includes something special. 

"Even if you can have a mainstream trend piece of clothing, aim to make it your own by adding something different. Be daring."

In the outfit I'm wearing in the pictures I have my new Zara jeans on. I had to get them because of the ripped leg. I will wear these jeans with a simple sweater for an daily outfit or with a black lace body when going out.  The perfect jeans to keep it simple but not too basic. Even simple outfits should never be dull and bring out your personal style. 

Coat Zara
Jeans Zara
Shirt (with choker) Bik Bok
Shoes Vagabond