SNEAK PEEK

Apua, mitä tapahtuu! Helsingissä satoi tänään LUNTA! Koko maa on lumen peitossa ja sitä pyryttää joka suunnasta. En aikaisemmin ollut ollenkaan innoissani talvesta, mutta jotenkin sitä alkoi hymyilyttämään, kun käveli kotiin töistä lumisateessa. Joulumieli. Se hiipii hiljaa ja yllättää taas. Kaikki alkoi aamuisista joululauluista, joita kuunneltiin työpaikalla. Mulla on takaraivossa sellainen tunne, että tästä talvesta tulee kylmä ja luminen. Kohtahan on jo Joulu ja sitten uusivuosi. Muutama kuukausi vielä jäljellä tehdä tästä vuodesta vielä parempi. 
Koko asun kuvat löytyvät huomenna blogista yksityiskohtineen, mutta tässä pieni vilkaisu päivän asustani. Päällä uudet Zara farkut joita voisin käyttää joka päivä. Ihanaa keskiviikkoa murut!

/Oh my gosh, it was actually SNOWING today in Helsinki! The whole ground is cover of snow right now. I wasn't excited for winter before this but damn I'm starting to feel Chrismassy. We also started the day at work by listening to Christmas jingles so that maybe had something to do with my feelings... It's almost the end of the year, how crazy is that? Got to make these last months count and make this year even better. 
Whole outfit pictures will be up on the blog tomorrow, but here is a little sneak peek for you guys of my outfit. I'm wearing my new jeans from Zara and I love them! Have a lovely Wednesday evening babes!