THE INCREDIBLE FACE MASK

Heippa ihanat! Olen löytänyt uuden upean tavan hoitaa ihoani ja haluan jakaa sen myös teille täällä blogin puolella. Sain MayBeauty sivustolta The Incredible Face Mask-kasvonaamioita kokeiltavaksi. Mukana tuli myös sivellin, jolla naamion voi sivellä kasvoille. Olen jo kauan halunnut kokeilla kasvonaamiota, joka revitään pois kasvoilta niin, että kaikki epäpuhtaudet jäävät naamioon kiinni. Vihdoinkin sain tilaisuuden kokeilla kyseistä naamiota ja nähdä toimiiko se oikeasti. Jotkut teistä ovatkin ehkä kuulleet The Incredible Face Mask-kasvonaamiota aikaisemmin, sillä se on saavuttanut suosiota somessa. Ainakin itse olen törmännyt kyseiseen tuotteeseen muutaman kerran netissä. Kyseinen kasvonaamio poistaa talia iholta ja tekee ihohuokosista pienemmät vain yhden hoitokerran jälkeen. Kasvonaamion ehkäisee aknea, poistaa mustapäitä sekä ylimääräisen rasvan iholtasi, pesee pois kuolleen ihon ja epäpuhtaudet niin, että lopputuloksena on puhdas, kirkas iho.       

ENNEN THE INCREDIBLE FACE MASK-KASVONAAMIOTA

Oma ihonhoito rutiini
Hoidan ihoani joka päivä muutamalla perus ihonhoitotuotteilla kuten hellävaraisella kuorinnalla, puhdistavilla kasvopesu aineilla sekä tietenkin kosteuttavilla rasvoilla. Oma ihoni on normaali/kuiva. En voisi koskaan lähteä kotoa saati meikkaa ilman kosteusvoidetta kasvoilla. Iholleni ei ilmesty usein näppylöitä tai muita huomattavia epäpuhtauksia, mutta minulla on pieniä epäpuhtauksia T-alueella sekä leuassa. Käytän yleensä mustapäitä poistavia lappuja kerran viikossa. Arkisin kasvonaamiolle ei oikein jää aikaa, joten olen pyhittänyt sunnuntait kauneuden hoidon päiviksi. Laitan kerran viikossa sunnuntaisin kasvonaamion. Halusin kokeilla The Incredible Face Maskia, sillä haluaisin syväpuhdistaa ihoani, päästä eroon mustapäistä sekä pienentää ihohuokosiani. 
 

VAIHE 1: LAITTAMINEN
Aloita levittämällä naamio kasvoillesi siveltimellä. Yksi paketti riittää levitettäväksi koko kasvoille. Voit halutessasi levittää naamion esimerkiksi vain otsalle tai nenälle, mikäli et halua puhdistaa koko kasvojasi kerralla. 

VAIHE 2: KESTO
Naamion tulee kuivua 30-45 minuuttia kasvoilla, kunnes se tuntuu kovalta ja kasvojen liikuttaminen tuntuu jäykältä. Mitä paksumman kerroksen laitat, sitä kauemmin joudut odottamaan naamion kuivumista. 

Itse laitoin melko paksun kerroksen naamiota kasvoilleni, joten kuivuminen kesti sen 45 minuuttia. Yritin olla laittamatta naamiota liian lähelle hiusrajaa, sillä en halunnut sen repivän karvojani. Kannattaa myös olla varovainen ettei laita naamiota liian lähelle kulmakarvoja. Muuten naamion poistaminen ei tunnu ollenkaan ikävältä. Päinvastoin, omasta mielestäni se oli hauskaa.

VAIHE 3: POISTO
Kuori naamio pois kasvoilta varovaisesti. Jos naamiosta jää pieniä osia iholle, pese ne pois vedellä. Itse laitan kasvonaamion aina ennen suihkua, jolloin se on helppo pestä pois. 

Viereisessä kuvassa näkyy kasvoiltani kuorittu naamio, joka on täynnä mustapäitä ja kuollutta ihoa. Kaikki nuo valkoiset pienet pisteet ovat epäpuhtauksia, jotka lähtivät kasvoiltani. En olisi uskonut, että sitä lähtisi noin paljon ja vielä joka puolelta kasvoista. 

THE INCREDIBLE FACE MASK-KASVONAAMION JÄLKEEN

VAIHE 4: LOPPUTULOS
Olin todella tyytyväinen naamion luomaan lopputulokseen. Naamiosta näki kuinka paljon epäpuhtauksia kasvoilta irtosi ja iho tuntui todella puhtaalta naamion jälkeen. Se jätti ihon ihanan pehmeän tuntuiseksi koko loppu päiväksi. Huomasin, että nenästäni oli todella irronnut mustapäitä ja ihoni näytti kirkkaammalta. Mikään ei ole tyydyttävämpää kuin huomata omin silmin, että jokin ihonhoitotuote toimii heti. Ihoni ei millään tavalla punoittanut tai ärtynyt kasvonaamion jälkeen. Olen koukussa. Tahdon käyttää naamiota kasvoillani joka viikkoa ja nähdä miten se vaikuttaa pitkäaikaisesti ihoni kuntoon.

Jos tekin siellä ruudun takan innostuitte tästä ja haluatte kokeilla MayBeautyn The Incredible Face Mask-kasvonaamiota tästä linkistä pääsette MayBeauty-sivutolle, CLICK!  

"Syöttämällä koodin SELENMASK saatte -30% alennusta The Incredible Face Mask-kasvonaamiosta!"

Kyseinen kasvonaamio on myös täydellinen Joululahja siskolle, kaverille tai vaikkapa äidille!