RED

Photos by Siiri Saarela

Shirt Zara
Jeans Never Denim/Bik Bok
Sunglasses Ray-Ban
Shoes Simmi shoes
Bag Ralph Lauren

Syksy on täydellinen aika pukea päälle värikkäitä villapaitoja ja puseroita. Vahvat ja kirkkaat värit tuovat piristystä päivään ja tulee itsellekin pirtsakka olo, kun on jokin väripilkku vaatetuksessa. Löysin kuvissa näkyvän crop neuleen vaatekaappini uumenista. Se on monta vuotta vanha ja olen käyttänyt sitä vain kerran tai kahdesti. Tällä hetkellä en suosi lyhyitä paitoja, varsinkaan tiukkojen vaatteiden kanssa. Tämä paita on kuitenkin niin upean värinen, joten sitä oli pakko käyttää. Tarvitsen ehdottomasti enemmän väriä vaatekokoelmaani.

/Autumn is the perfect time to find colorful knits and sweaters to brighten up your day. I found this old shirt from my closet after all these years. I've probably worn it once or twice. I think it was my sisters first. Even though I'm not really into crop tops right now, especially with tight clothes, I really like the bright red color of this shirt. I really need to get more colorful clothing.