FALL FEELS

Photos by Siiri Saarela

Heippa ihanat! Viimiset pari viikkoa ovat kuluneet niin nopeasti. Olen suurimmaksi osaksi ajasta ollut töissä. Viikolla ei paljon muuta jaksa tehdäkään paitsi ehkä käydä salilla illalla. Tänä vuonna on ollut taas niin kaunis Syksy. Sitä aina unohtaa miten upealta ruska näyttää Suomen luonnossa. On se Syksy niin ihanaa aikaa. Varsinkin viikonloppuisin Syysaamut tuntuvat saaneen sydämeni. Tänäkin aamuna keitän kupin teetä, käärin itseni vilttiin, katselen olohuoneen ikkunasta ulos samalla kuin kuuntelen musiikkia. Tällä hetkellä kaikki tuntuu olevan tasapainossa. Olen tutustunut ihaniin uusiin ihmisiin ja saanut innon taas urheiluun. Kaiken lisäksi lähden ensi viikolla matkalle, jota odotan joka päivä ennemmän. Tänään ohjelmassa on kuitenkin äitini 50-vuotis syntymäpäivä juhlat, joten loppupäivä tulee olemaan kaikkea muuta kuin rauhallista ja rentouttavaa. Toivottavasti saadaan kivoja kuvia, joita voin postailla myöhemmin täällä blogissa. Ihanaa viikonloppua kaikille!

PS. Koko asu postaus tulossa pian!

/Hi babes! The last couple of weeks have gone by so fast. I've been super busy and feel like I haven't had the time for everything I wish I would. I'm mostly at work everyday of the week and try to go the gym in the evenings. On the weekends I've just wanted to relax, go out with my friends and have fun. It's been an amazing Fall. The colors are so beautiful here in Helsinki. I really forgot how amazing nature can look this time of the year. Especially on the weekends I've been loving to drink tea, wrap myself in a blanket and look at the beautiful view from our living room while listening to music. The perfect peaceful Saturday morning. However this day will be anything but peaceful. Tonight is my mothers 50th birthday party and the day is probably going to be pretty hectic. Hope we get nice pictures from the party that I can share on the blog later. Have a lovely weekend you guys!

PS. Whole outfit coming soon!