UNDER THE SUN

Ihanaa sunnuntaita kaikille! Tulin eilen aamusta kotiin Turkista, jossa oltiin viime viikko. Oli aika rankkaa herätä pe-la välisenä yönä ja lähteä kentälle parin tunnin yöunilla. Onneksi nukuin koko eilisen päivän niin univelkaa ei paljoa jäänyt ja pääsin vielä illalla kaverin synttäreitä juhlimaan. Nyt on tosin vähän väsynyt olo. Oltiin aika isolla porukalla Belekissä nauttimassa auringosta samassa resortissa missä ollaan oltu joka vuosi syksyllä. Koko matka meni todella hyvin. Joka päivä paistoi aurinko ja oli lämmintä. Tylsää ei ollut kertaakaan ja päivät tuntuivat menevän ohi silmänräpäyksessä. Kaiken sen rannalla makoilun jälkeen oli kuitenkin kiva tulla kotiin rentoutuneena ja valmiina uuteen viikkoon sekä talveen. Kroppa ei varmaan olisi kestänyt enempää joka päiväistä ahmimista. En tiedä mikä siinä on, että aina kun menen Turkkiin syön joka aterialla itseni ähkyyn. Tulipahan nautittua kunnolla. Nyt alan tekemään bataattikeittoa ja katselen jonkun kivan leffan. Laters!