THE DARK SIDE

Photos by Juuli Rönkä.

Coat Zara
Sweater Zara
Jeans Topshop
Bag Furla
Shoes Simmi shoes

Kuinka valmis olet laittamaan tämän viikon taaksesi ja aloittamaan viikonlopun asteikolla 1-10? Itse alan olla jo siinä luvussa 12. 
Tänä viikonloppuna saan avata silmät ihanassa Turkin lämmössä ja auringon paisteessa, kunhan säät vain sallivat (koputin puuta). Ihanaa päästä pois tästä Suomen kylmyydestä ja saada väriä naamaan. Vähän on matka jännitystä, vaikka olenkin innoissani. Pakkaaminen on vielä kesken enkä oikein tiedä mitä pitäisi ottaa mukaan. En halua ottaa mukaan liikaa enkä liian vähää. Oma motto pakkaamiseen on kuitenkin aina se, että mielummin liikaa kuin liian vähän. On hirveää olla matkalla, jos ei ole mitään päälle pantavaa. Ei kai sitä rantalomalle loppujen lopuksi muuta tarvitse kuin passin ja bikinit. Kamera kulkee tietenkin matkassa ja ajattelin jopa ottaa läppärin mukaan, jotta pystyn postailla blogiin ensi viikolla. Enää yksi päivä jäljellä tätä pitkää viikkoa ja sitten ollaan jo voiton puolella eli viikonlopussa!

/How over are you with this week on a scale from 1-10? I'm going to say a solid 12. I can't wait for the weekend to start and travel to Turkey. I'm so nervous and excited. It will be nice to get away from cold Finland and feel warm again. I hope I get some tan and color on my face! I feel so pale now. I haven't packed yet and I don't even know what should I pack but if I have my passport and bikini I think I'll be fine. I will have my camera with me ofcourse and I was even thinking of brining my laptop so I can post pictures while I'm there next week. Only one day left of this long week and we are on the winning side, the weekend!

Instagram: selenaamanda
Snapchat: selenamanda