MONDAY

Photos by Siiri Saarela

Jeans Pull & Bear
Coat Zara
Shirt Zara
Shoes Vagabond

Aivan mahtavaa maanantaita kaikille siellä ruudun takan! Kyllä luitte oikein, mahtavaa maanantaita. Ei tässä päivässä kauheasti mitään ihmeellistä ollut, mutta olipahan silti hyvä päivä. Sain herätä mun rakkaan vierestä aamulla, työpäivä meni nopeasti ja tein äskettäin kotona bataatti keittoa. Siitä on tullut tämän syksyn bravuurini, jonka jaan varmasti bloginkin puolella myöhemmin. Olen ymmärtänyt, että maanantaissa ei ole mitään vikaa, vaikka viikonloput menevätkin ohi simänräpäyksessä eivätkä ne aina tunnu riittävän pitkiltä. Maanantai on hyvä. Maanantai antaa mahdollisuuden uuteen alkuun ja uusiin mahdollisuuksiin. Se on viikon ensimmäinen päivä ja antaa meidän olla ketä ikinä haluamme sen viikon ajan. Teille kenelle maanantai on ollut pitkä ja vaikea, toivottavasti kahvinne oli vahvaa ja elämä hymyilee taas huomenna. Kohti perjantaita!

/Hope you guys have had as great a Monday as me! Yes I said great and Monday in the same sentence. There wasn't anything special about this day really but I did get to wake up next to my love, the time went fast at work and I just made sweet potato soup which was so good. It has become one of my favorite dishes this Fall after I learned to cook it. It's really easy, I should make a post about it! Anyway, I've started to realize that Mondays aren't that bad. They're actually pretty great if you think about it. Even if the weekend is too short and goes by too fast. Mondays give you the chance to reinvent yourself. To be who ever you want to be from this day on. It gives the opportunity for new beginnings and exciting things to happen. For those who had a long day and maybe not that great one, may your coffee be strong and hopefully life will smile at you again tomorrow. Friday is near...