TOP 5 FAV PRODUCTS RIGHT NOW

Viisi meikkituotetta, jota ilman en tällä hetkellä pärjäisi. Rehellisesti sanottuna, niitä on enemmän kuin viisi, mutta täytyyhän sitä jotain säästää tuleviin postauksiin. 

/ I have gathered my top five make-up products I can't live without right now. I actually have more than five, but I have to save something for later. 

Tämä M.A.C:in meikkivoide saa kasvoilleni sävyä ja tekee siitä eloisamman. Talvella tuntuu kuin olisi kalpea zombi, joka vaeltelee naaman sävyyn sopivia lumisia katuja. Onneksi kyseinen meikkivoide pelastaa tilannetta edes hieman. M.A.C:in Visage Et Corpsin koostumus on kevyt ja kosteuttava. Sopii hyvin kuivalle iholle sekä niille, jotka eivät pidä tuhdista pohjameikistä. Myös sävy on täydellinen oliivin (keltaisen, kröhöm) sävyiselle iholleni. 

/ This M.A.C foundation has been a true life saver this winter. Without it, I would look like a pale zombie. Okay, that's still what I look like right now, but it could be worse! I really like this foundation because it's light and moisturizing. It's also the perfect shade for my olive (yellowish) skin tone. 

Joka tytön must have, hyvä ripsiväri. Jos kaipaat ripsiväriä, joka taivuttaa ripset ja tekee niistä suuuuuper pitkät niin Benefitin Roller Lash on varma valinta. Harmittavasti en ole ainakaan itse törmännyt Benefit merkkiin tai tuotteeseen missään Suomessa, joten se on tilattava netistä tai ostettava ulkomailta esim. Sephorasta. Äiti toi omani NYCistä. 

/ Every girls must have product, a good mascara. If you want a mascara that makes you want to throw away your curler, this is the one for you. Benefit Roller Lash is in my top 3 favorite mascaras and is a secure choice that is guaranteed to make your eyes pop. Or at least everyone I know has had skyscraper lashes when using it. The only minus is that you can't find it in Finland. It can be ordered online or bought from abroad for example, beauty store called Sephora. 

Tämä Benefitin Gimme Brow kulmakarvageeli on parasta koko meikin historiassa. Vaikka en laittaisi meikkiä kouluun tai töihin, laitan aina kulmageeliä. Se tekee niistä tuuheammat ja pitää ne paikoillaan. Kulmakarva fanaatikot, olkaa hyvät. 

/ This. Saves my life everyday. Even if I wouldn't wear make up I would put this on my brows. It makes them look thicker and makes them stay in place. Best thing ever for us brow fanatics. 

En käytä luomiväriä usein, mutta pidän hempeistä ja vaaleista sävyistä. Luonnolliset sävyt saavat silmät kivasti esille ja tekevät ne siistimmän näköiseksi esim. eyelinerien/kajaalin kanssa. Sain tämän Nakedin Urban Decay Basic paljetin synttärilahjaksi ja siitä tuli heti lemppari luomiväripaljettini. Plussaa on myös sävyjen söpöt nimet. 

/ This is Urban Decay Naked Basic palette the only eyeshadow palette I have been using since my birthday (I got it as a present). It has really natural and light shades which I like. They make my eyes pop and make the eyes more "clear" when using an eyeliner. 

Viimeiseksi esitelyssä uusin huulenrajauskynäni. Se on ylläri, ylläri M.A.C:in ja sävyltään Half Red. Hyvä huulimeikki on paras lisäys meikattuun naamaan. Se tekee heti juhlavammaksi sekä tekee kasvoista, jotenkin mielenkiintoisen. Huomaan jatkuvasti bongailevani ihmisiä, joilla on nättiä huulipunaa. Olen pahasti koukussa huulipunien, -kynien jne. hamstraamiseen. Haluan ne kaikki, jokaisessa sävyssä ja haluan ne heti. Viimeisessä kuvassa näkyy miltä Half Red näyttää omilla huulillani. 

Onko teillä mitään ehdotuksia, mitä meikkituotteita kannattaa ehdottomasti kokeilla?

/ Last but not least lipliner. The essential finishing touch to a full face of make up. At least I think so. I love all lipliners, lipsticks, lip creams etc. you name it! I want them all and I want them now. This M.A.C Half Red liner is dark pink/nude/brownish color. Of course every lipliner looks different on different people, depending on their skin and lip tone. If you are familiar with M.A.C lipliner shades, I would say this one is a mix of soar and whirl. 

Any make up products you would recommend for me to try?