PRETTY IN PINK PANTS

DSC_0232.JPG
DSC_0221.JPG

Jacket Zara

Sweater Gina Tricot

Pants Bik Bok

Shoes Nike (Huarache)

Bag Ralph Lauren

Pieni troubäkki viime syksyyn, kun pystyi pukeutumaan vähän kivemmin eikä koko asu peittynyt talvitakin alle. Ei täällä nyt mikään tappotalvi ole, mutta sen verran kylmä ettei oikein keksi mitä sitä laittaisi päälle. Onko sillä edes väliä, kun ulkona on kuitenkin kylmä ja sataa räntää... 

Kun kuvailtiin Juulin kanssa viime syksynä meidän ohi tepasteli KETTU, voitteko uskoa!? Se meni aivan meidän vierestä ja olin saamassa siitä täydellistä videotakin Snapchattiin, kunnes koko puhelin sammui. No ainakin kameralla saatiin muutama räpsy. 

/A throwback to Fall, when it wasn't so cold. We saw A FOX when taking these pictures in the middle of Helsinki! Can you believe it? It was right in front of us a few meters away just walking by. 

I can't wait to dress nicely again in spring and better yet in summer. I'm so bored of winter coats and not being able to use sneakers, slip-ons or sandals. The sun has been shining a few days this week so maybe were closer to summer than we think. Here's hoping!