HYVÄÄ JUHANNUSTA!

Hyvää juhannusta kaikille! Pienen blogitauon jälkeen olen täällä taas. Yläpuolella pari kuvaa Turkin/Kreikan matkasta, jossa olen ollut nyt alkukesästä. Toivottavasti olette valmiita matkakuvien kuvaläjäykseen. Kuvissa näkyvä mekko/sortsipuku on Zarasta ja aurinkolasit tilasin Aldolta.

 Itse vietän tänä vuonna juhannuksen stadissa. Oltiin eilen Ellan kanssa kiertelemässä keskustassa ja juotiin viiniä. Parempaa iltaa en olisi voinut toivoa. Toivottavasti kaikilla on ollut hyvä juhannus. Stay safe!

ELÄMÄNI AAKKOSET

A-Aurinkoiset päivät. Mikään ei tuo hymyä huulille ja anna samanlaista energiaa kuin auringon lämpö ja valo.

B-Banaanit. Syön yhden joka päivä. Ne on parhaita aamulla jugurtin ja kookoslastujen kanssa, nam!

C-Cactukset. Ehkä vähän huijaamista, kun käyttää englanninkielistä sanaa, mutta kaktukset on niin visuaalisesti miellyttäviä. Tarvitsen sellaisia kotiin enemmän. 

D-D-Vitamiini. Mun hiukset, kynnet ja iho tarvitsee sitä enemmän kuin koskaan pitkän talven jälkeen.

E-Emma, mun ihana ja upea sisko! Saa mut aina nauramaan ja paremmalle tuulelle.

F-Feta börekit, mun lemppari turkkilaiset naposteltavat. Jos et ole koskaan maistanut, jäät jostain paitsi. 

G-Google. Pelastaa aina.

H-Hiljaisuus. Joskus on vaan niin virkistävää vetäytyä omiin oloihinsa edes hetkeksi ja nauttia hiljaisuudesta kun saa uppoutua omiin ajatuksiinsa tai vaikkapa kirjaan. Olen yleensä koko ajan menossa ja ollaan aina Aleksin kanssa kotona samaan aikaan, joten en usein vietä aikaa yksin kotona hiljaisuudessa. Enkä sitä usein kaipaakaan, mutta joskus se on kyllä enemmän kuin tarpeen.

I-Iloisuus. Se mihin pyrin ja se mitä muissa ihailen.

J-Jäätelö. En ole aina ollut suurin jäätelön mussuttaja, mutta nykyään se on varmaan lemppariherkkua korvapuustin jälkeen. Kesällä ei ole mitään parempaa kuin istua auringossa hyvä jäätelötuutti kädessä. 

K-Koti. Siellä missä on sydän, paikka mihin voi aina tulla ja missä on hyvä olla. 

L-Loma. Se alkoi tänään! Laitettiin pop-up myymälä kiinni ja nyt saa hiukan hengähtää. Enää pari viikkoa kesän ensimmäiseen matkaan!

M-Matkustaminen. Varmaan parasta mitä tiedän. Kokea ja nähdä uusia asioita, tutustua uusiin ihmisiin eri kulttuureista ja avartaa omaa mieltään.

N-Naisellisuus. Asia minkä olen viime vuosina löytänyt itsestäni, omassa tyylissäni ja olemuksessani. 

O-Onnellisuus. Kaiken A ja Ö, koko elämän tärkein asia. En tiedä mitään parempaa elämän tavoitetta ja tarkoitusta. Jos menet 90 % ajasta hymy huulilla nukkumaan tiedät, että sinulla on se. 

P-Perhe. Kaikki ne rakkaimmat ihmiset ympärillä ovat minulle perhettä. ♥

Q-Q&A postaukset. Ei tästä tullut mitään muutakaan mieleen. Oon katsellut Q & A aiheisia vlogeja viime aikoina aika paljon. Haluaisin itsekin tehdä saman tyylisen lähiaikoina. 

R-Rakkaus. Se tuntuu ihanalta ja sitä on ihana levittää muihin ihmisiin. Onko mitään parempaan kun levittää positiivisia viboja muihin ihmisiin. 

S-Skam. Yksi lempparisarjoistani, jonka olen tänä keväänä löytänyt. Olen koukussa ja haluaisin katsoa koko 4 tuottarin putkeen enkä odotella viikkoa aina uutta jaksoa. Rakastan niitä hahmoja ja tarinoita.

T-Turkki. Toinen kotimaani. Historiaa, kulttuuria, ihania ihmisiä, parasta ruokaa ja maailman kauneinta luontoa. Tarviiko enempää sanoa?

U-Unelmointi. Mulla on tällä hetkellä niin paljon unelmia ja toiveita oman tulevaisuuden kannalta. Unelmointi luo hyvää oloa ja antaa inspiraatiota. Ilman unelmia ei ole mitään mihin tähdätä elämässä ja jos ei ole mitään tavoitteita niin ei saa koskaan mitään aikaiseksi. 

V-Vloggaaminen. Hyvin toteutettuja vlogeja on ihana katsella ja niitä on hauska tehdä. Tänä kesänä pääsen tekemään kaikkia kivoja reissu vlogeja sekä muita kivoja meikki videoita yms. 

W-Wanda. Ensimmäinen autoni oli Volkswagen plus, jonka nimesin Wandaksi. 

X-Xylitoli. Pidän purkkaa aina mukana laukussa. Siihen olen jäänyt pahasti koukkuun. 

Y-Ystävyys, sitä pitää vaalia ja kunnioittaa. Oikeita ystäviä ei elämänsä aikana saa kuin kourallisen, jos olet onnekas. Niistä kannattaa pitää kiinni. 

Z-Zombileffat. Sitkun se zombie apocalypse tulee kannattaa olla mun tiimissä.

Ä-Äiti♥

Ö-Öiset seikkailut. Jonkun ihanan ihmisen kanssa kesäyönä. 

Photos by Juuli Rönkä

Jacket Zara

Skirt Zara

T shirt Pull & Bear

Shoes Adidas

Bag Furla

Watch Karen Millen

VALMISTUJAISKUVAT OTTAMATTA?

Tässä muutamat kuvat viime vuonna ottamistani Ellan ja Emman ylppärikuvista. Jos sinulla, siskolla, veljellä, ystävällä tai kenellä tahansa tutullasi on valmistujaiskuvat ottamatta vielä ja tykkäsit näistä kuvista, laita vain sähköpostia ja sovitaan aika sekä paikka. Muutama kuvausaika jo varattu, mutta vielä ehtii saada aikoja ennen ensi viikonlopun juhlia tai miksei sen jälkeenkin esim. kiitos korttia varten. :)

Tarkemmat tiedot ja kyselyt sähköpostitse: amanda.ahishali@hotmail.com.

/Here are a few graduate pictures I took last spring of Ella and Emma. If you, your friend, sister, brother or anyone you know need a bunch of pictures to be taken just message me and I will arrange the time and place. :)

More information and other inquiries by email: amanda.ahishali@hotmail.com.

HATS & LACE UP CORSETS

Huomenta ihanaiset! Monet teistä varmaan nauttivat vapaapäivästä tänä helatorstaina. Itse lähden kohta töihin muutamaksi tunniksi ja sen jälkeen käyn kahvilla Emman (siskoni) sekä mummin kanssa. Illalla mennään katsomaan uusin Pirates of the Caribbean elokuva Aleksin kanssa. Olen pienestä pitäen rakastanut kyseistä elokuvasarjaa, joten onhan tämäkin pakko käydä katsomassa. Saa nähdä voiko näin monen jatko-osan jälkeen enää onnistua tekemään hyvää elokuvaa. 

Olen halunnut jo pitkään kuvata tämän asun. Iso huppari tai t-paita ja korkeat buutsit ovat olleet pelastukseni monessa asukriisissä viime talvena, kun on lähtenyt ulos juhlimaan. Varma ja turvallinen valinta. Laitan aina shortsit tietenkin myös alle eikä tällainen asu tietenkään sovi pahimpiin pakkassäihin. Vihdoinkin oli kuitenkin täydellinen sää kuvaamaan juuri tämä asu, ei liian kylmä eikä liian kuuma. Pääsin myös käyttämään viime talvena ostettua korsetti liiviä, jota voi käyttää sopivasti liian isojen vaatteiden päällä. Se tuo mielestäni yksinkertaiseen asuun rohkeutta ja mielenkiintoisen yksityiskohdan. Tällaista on voinut nähdä Instagramissa tai mm. Kim Kardashianilla viime vuonna. Hatun lainasin Juulilta. Olen vakavasti miettinyt saman tyylisen hatun ostamista, mutta olen toistaiseksi päätynyt siihen tulokseen ettei sille välttämättä olisi niin paljon käyttöä. Saa nähdä muuttuuko mieli.

Nyt täytyy alkaa valmistautumaan, että ehdin ajoissa töihin. Ihanaa päivää kaikille, palaillaan!

Photos by Juuli Rönkä

Hoodie Gina Tricot

Lace up corset Prettylittlething

Hat Brixton

Backpack Mulberry

Boots Simmi