VIDEO OF MY TRIP SAILING IN TURKEY/GREECE

Ensimmäinen matka-aiheinen videoni on täällä! Vihdoinkin sain tämän pienen koosteen meidän matkasta kasaan ja pääsin julkaisemaan sen. Oltiin tosiaan purjehtimassa Turkissa sekä Kreikan saaristossa viikko. Jäätiin vielä sen jälkeen muutamaksi päiväksi Bodrumiin. Toivottavasti tykkäätte tästä videosta! Muistakaa käydä tilaamassa mun kanava youtubesta ja tykätä tästä videosta, pus!

Tässä linkki videoon youtubessa: https://www.youtube.com/watch?v=S-c_qSlEyOM

LIFE IS A BEACH

Tällaisina sateisina maanantai aamuina toivoisi, että voisi teleportata itsensä jonnekin lämpimään makoilemaan rannalle. Onneksi meilläkin Helsingissä on ollut ihania kesäisiä säitä viikonloppuna. Toivottavasti saadaan enemmän sellaisia. Viikonloppu meni nopeasti. Käväistiin tyttöjen kanssa Kotkassa saaressa mökkeilemässä. Oli niin rentouttavaa vaan grillata, saunoa ja käydä paljussa parhaassa seurassa. Kävin myös ensimmäistä kertaa kahteen vuoteen uimassa Suomen meressä! 

Tänään viimeistelen kesäkuussa kuvatun Turkki matkavlogin ja yritän kohta pakottaa itseni lenkille. Kesällä tulee tungettua kaikkea epäterveellistä omaan kroppaan ja se alkaa jo pikkuhiljaa ahdistamaan. Olen ollut tämän viikon kipeänä Ruissin jäljiltä, mutta pikkuhiljaa alkaa olo paranemaan. Onneksi on uusi viikko ja mahdollisuus uusiin alkuihin! Tämän viikon tavoite on pitää parempaa huolta omasta kropasta sekä tietysti samalla mielestä. Ihanaa viikkoa kaikille, pus!

RUISROCK DAY 3

Tässä vielä viimeiset kuvat viime viikonlopun festarimeiningeistä. Oli kyllä rankat kolme päivää, mutta kyllä sen sunnuntain jaksoi vielä tanssia ja nauttia ihanasta kesäpäivästä. Sunnuntaina oli tietenkin pakko mennä Turun keskustaan Fontanaan brunssille ennen kuin mentiin festarialueelle. Sieltä saa niin hyvää ruokaa! 

Sunnuntaina mulla oli päällä kuvistakin näkyvä oranssi sortsipuku, jonka ostin viime vuonna Zarasta ja tietenkin maiharit. 

FESTIVAL OUTFIT

Tässä muutama kuva toisen Voitteko uskoa, että ostin kuvissa näkyvän sortsiasun Spirit storesta!? En tiedä teistä, mutta siitä kaupasta en ole varmaan koskaan ostanut itselleni yhtään mitään. Aikaisemmin sinne ei olisi astunut jalallakaan, sillä en olisi koskaan uskonut löytäväni sieltä itseni tyylisiä vaatteita. Nykyään kauppa muistuttaa lemppari nettikauppojani kuten Missguidedia tai Pretty Little Thingiä.

Omaan jokavuotiseen festaripukeutumiseen kuuluu puoliponnari ja titenkin Dr. Martenssit. Voisi melkein yrittää keksiä jotain uutta tänä vuonna Flowhun. 

Playsuit Spirit Store

Shoes Dr. Martens

Earrings Gina Tricot

RUISROCK DAY 2

Toisen festaripäivän kuvasaalista löytyy tästä! En vieläkään voi käsittää miten uskomattoman hyvät säät oli koko viikonlopun ajan. Kunpa saataisiin samanlaisia aurinkoisia lämpimiä päiviä myös tänne Helsinkiin. Oon huomannut, että Turussa on kyllä joka vuosi Ruissin aikaan hyvät säät. Vitsi mikä tuuri. Saa nähdä oliko se kesä siinä sitten. 

Toisen päivän paras keikka oli varmaankin Antti Tuiskun. En ole koskaan fanittanut kyseistä artistia, mutta nähtyäni Antin lavalla voin kyllä myöntää, että oli törkeän hyvä keikka. 

Toisen Ruissipäivän asutiedot tulossa seuraavassa postauksessa!