FESTIVAL OUTFIT

Tässä muutama kuva toisen Voitteko uskoa, että ostin kuvissa näkyvän sortsiasun Spirit storesta!? En tiedä teistä, mutta siitä kaupasta en ole varmaan koskaan ostanut itselleni yhtään mitään. Aikaisemmin sinne ei olisi astunut jalallakaan, sillä en olisi koskaan uskonut löytäväni sieltä itseni tyylisiä vaatteita. Nykyään kauppa muistuttaa lemppari nettikauppojani kuten Missguidedia tai Pretty Little Thingiä.

Omaan jokavuotiseen festaripukeutumiseen kuuluu puoliponnari ja titenkin Dr. Martenssit. Voisi melkein yrittää keksiä jotain uutta tänä vuonna Flowhun. 

Playsuit Spirit Store

Shoes Dr. Martens

Earrings Gina Tricot

RUISROCK DAY 2

Toisen festaripäivän kuvasaalista löytyy tästä! En vieläkään voi käsittää miten uskomattoman hyvät säät oli koko viikonlopun ajan. Kunpa saataisiin samanlaisia aurinkoisia lämpimiä päiviä myös tänne Helsinkiin. Oon huomannut, että Turussa on kyllä joka vuosi Ruissin aikaan hyvät säät. Vitsi mikä tuuri. Saa nähdä oliko se kesä siinä sitten. 

Toisen päivän paras keikka oli varmaankin Antti Tuiskun. En ole koskaan fanittanut kyseistä artistia, mutta nähtyäni Antin lavalla voin kyllä myöntää, että oli törkeän hyvä keikka. 

Toisen Ruissipäivän asutiedot tulossa seuraavassa postauksessa! 

RUISROCK DAY 1

Viikon pituiselta tuntuva viikonloppu on takana ja jäljellä on vain jalat täynnä hyttysen puremia, käheä ääni sekä silmäpussit. Kyllä uni maistui näiden kolmen päivän jälkeen. Meidän ei ensin pitänyt mennä festareille vielä perjantaina, kun saavuttiin Turkuun, mutta jotenkin päädyttiin sinne silti. Ensimmäisen päivän lemppari oli tietenkin Kygo. Tultiin sen verran myöhään ettei kauhean montaa esiintyjää ehditty nähdä. Lähettiin nimittäin perjantaina ajelemaan Turkuun ja meillä oli Airbnb kämppä vuokrattuna viikonlopuksi keskustassa. Sieltä kesti hetki päästä festarialueelle. Onnistuin jo ensimmäisenä päivänä hukkamaan aurinkolasini (ylimmässä kuvassa), rikkomaan jalkani (linkutin koko viikonlopun) ja rikkomaan Furlan laukun ketjun. 

Tänä vuonna oli niin paljon hyviä artisteja, ettei ehtinyt läheskään jokaiselle keikalle mille olisi halunnut. Onneksi kolmeen päivään mahtui enemmän kuin tarpeeksi keikoilla pyörimistä. Ainiin ja törmäsin jopa muutamaan blogilukijaan, oli ihana nähdä teitä! ♥ 

SIMPLICITY

Jee perjantai on vihdoinkin täällä! Tänään suunnataan tyttöjen kanssa kohti Turkua. Toivottavasti on hyvät säät. Voitte seurata mun viikonlopun viettoa ja festari meininkiä Insta storysta tililtä selenaamanda tai Snäpistä  nimellä selenamanda

Kuvissa näkyvät farkut ovat muutama vuosi sitten ostettu Wienistä. Yksinkertaisissa asuissa tuntee olonsa helposti itsevarmaksi varsinkin, jos vaatteet istuvat hyvin päällä. En yleensä käytä kuvissa näkyviä farkkuja usein, sillä ne saavat minut tuntemaan itseni isoksi. Korkkarit jalkaan ja housut näyttävät kuin olisivat eri jaloissa.

Musta pitsireunuksinen toppi on yksi turva vaatteistani. Käytän sitä aina, jos en keksi muuta päälle pantavaa. Plus se sopii kaiken kanssa! En ole vielä keksinyt asua, jonka kanssa se ei sopisi. Todellinen sijoitus ostos Zarasta.

Ah, nuo lasit. Olen nähnyt samanlaisia somessa monella bloggaajalla. Vaikka omien kasvojenmuotoon sopii parhaiten isot lasit, tykkään noista kuitenkin hurjasti. Niissä on pientä vintage henkeä sekä tyylikkyyttä. Arvatkaa vaan onko nuo lasit mukana laukussa ja valmiina lähtemään Ruissiin? 

Photos by Juuli Rönkä

Top Zara

Jeans American Apparel

Shoes Simmi

Backpack borrowed from Juuli

Sunglasses Aldo

FLOWERBOMB

Keskiviikko on alkanut laiskasti. Päivän treeni on tekemättä ja mitään en vielä ole saanut aikaiseksi. Pitäisi alkaa suunnittelemaan mitä asuja laitan Ruisrockiin viikonloppuna. Vaikka omasta vaatekaapista löytyisikin monta eri vaihtoehtoa tekisi hiukan mieli mennä katselemaan mitä aleista löytyy... Tänään ohjelmassa vähän töitä sekä matka vlogin editointia. Palaillaan, pus! 

Photos by Juuli Rönkä

Top PrettyLittleThing

Pants Missguided

Heels Ego shoes