SIMPLICITY

Jee perjantai on vihdoinkin täällä! Tänään suunnataan tyttöjen kanssa kohti Turkua. Toivottavasti on hyvät säät. Voitte seurata mun viikonlopun viettoa ja festari meininkiä Insta storysta tililtä selenaamanda tai Snäpistä  nimellä selenamanda

Kuvissa näkyvät farkut ovat muutama vuosi sitten ostettu Wienistä. Yksinkertaisissa asuissa tuntee olonsa helposti itsevarmaksi varsinkin, jos vaatteet istuvat hyvin päällä. En yleensä käytä kuvissa näkyviä farkkuja usein, sillä ne saavat minut tuntemaan itseni isoksi. Korkkarit jalkaan ja housut näyttävät kuin olisivat eri jaloissa.

Musta pitsireunuksinen toppi on yksi turva vaatteistani. Käytän sitä aina, jos en keksi muuta päälle pantavaa. Plus se sopii kaiken kanssa! En ole vielä keksinyt asua, jonka kanssa se ei sopisi. Todellinen sijoitus ostos Zarasta.

Ah, nuo lasit. Olen nähnyt samanlaisia somessa monella bloggaajalla. Vaikka omien kasvojenmuotoon sopii parhaiten isot lasit, tykkään noista kuitenkin hurjasti. Niissä on pientä vintage henkeä sekä tyylikkyyttä. Arvatkaa vaan onko nuo lasit mukana laukussa ja valmiina lähtemään Ruissiin? 

Photos by Juuli Rönkä

Top Zara

Jeans American Apparel

Shoes Simmi

Backpack borrowed from Juuli

Sunglasses Aldo

FLOWERBOMB

Keskiviikko on alkanut laiskasti. Päivän treeni on tekemättä ja mitään en vielä ole saanut aikaiseksi. Pitäisi alkaa suunnittelemaan mitä asuja laitan Ruisrockiin viikonloppuna. Vaikka omasta vaatekaapista löytyisikin monta eri vaihtoehtoa tekisi hiukan mieli mennä katselemaan mitä aleista löytyy... Tänään ohjelmassa vähän töitä sekä matka vlogin editointia. Palaillaan, pus! 

Photos by Juuli Rönkä

Top PrettyLittleThing

Pants Missguided

Heels Ego shoes

RUFFLES & ROSES

Maanantai on täällä taas. Olenko ainut ketä ahdistaa aina uuden viikon alku, koska se tarkoittaa myös sitä, että kesä on kohta ohi? Hassua jo nyt stressata sitä, kun ollaan vasta heinäkuun alussa. Viikonloppuna suunnataan kohti Ruisrockia, jota odotellaan tyttöjen kanssa innolla. Vielä pitäisi keksiä hyviä festariasuja ja kampauksia sitä ennen. Täytyy mennä Printerestiin etsimään inspistä. 

Kuvissa näkyvän mekon löysin alkukesästä last chance rekistä Zarassa. Rakastuin siihen heti. Ihanat tyttömäiset mekot ovat lempi vaatetukseni tänä kesänä. Kaikki missä on jotain punaista ja röyhelöä vetää mua vahvasti puoleensa. Viime aikoina olen tajunnut, ettei aina tarvitse laittaa muotoja korostavaa mekkoa, jotta tuntisin itsensä kauniiksi. On vapauttavaa, kun voi laittaa päälle vaatteen, jossa on mukava olla ja silti siinä tuntee olonsa hienolta. 

Nyt pääsen vihdoinkin leikkimään uudella GoProlla, jonka tänään kävin ostamassa. Olen odottanut, että saan akun ladattua täyteen ennen kun alan tutkimaan sitä kunnolla. Ihanaa viikkoa kaikille! 

Photos by Juuli Rönkä

Dress Zara

Jacket Bershka

Bag Furla

Shoes Zara

TWO OUTFITS FOR SUMMER

Toivottavasti kaikilla on rentouttava sunnuntai käynnissä. Ruudun tällä puolella aloitin päivän editoimalla videopätkät, jotka nopeasti kuvattiin Juulin kanssa asukuvien parissa parin päivää sitten. Kuvattiin videot aika hutaisten, mutta päätin kuitenkin luoda niistä koosteen. Toivottavasti tykkäätte! Muistakaa käydä Youtube kanavallani ja klikata " TILAA" nappia, niin pysytte ajan tasalla uusimmista videoistani. 

GOLDIE

Ihanaa lauantaita murut! Viime aikoina elämääni on kuulunut itsensä etsimistä, rauhoittumista ja harjoittelua luottamaan tulevaisuuteen. Kesän suunnitelmat eivät menneet niin kuin olin alun perin ajatellut, mutta tässä sitä jotenkin mennään eteenpäin kuitenkin. Tänään päätin ex tempore lähteä keikalle Kaisaniemen puistoon. Toivottavasti saan vielä lippuja porteilta. Siellä esiintyy kaksi artistia, joista tykkään erittäin paljon nimittäin The Weeknd ja Bryson Triller. Mun täytyisi oikeasti olla jo meikkaamaassa, mutta päätin tullaa postaamaan tämä nopeasti ensin. Kuvat räpsittiin eilen Juulin kanssa Talvipuutarhassa.

Ah, kultaiset yksityiskohdat. Mitä minä tekisinkään ilman teitä. Mainitsemattakaan ikuisen ihania offshoulder paitoja. Kuvissa näkyvän paidan ostin Istanbulista keväällä Forever new nimisestä kaupasta. Kyseinen merkki taitaa alun perin olla australialainen merkki. Ollaan siskon kanssa rakastuttu niiden vaatteisiin jo vuosia sitten. 

Housut tilasin alkukesästä Missguidedilta. Olin jo pitkään halunnut kropattuja mustia joka päiväiseen käyttöön sopivia housuja. Näitä käytän arkisin sekä viikonloppuiltoina. 

Slip on korkkarit ostin Zarasta. Ne ovat jo nyt kuluneet ja nahka on alkanut irrota kenkien etuosasta. Laatua ei siis voi kehua. Muuten kengät ovat täydellisen malliset ja sopivat lähes joka asun kanssa. Täytyy hankkia jostain vähän laadukkaammat versiot noista. Vagabondilla taisi olla samantyyliset mokkaisena.

Photos by Juuli Rönkä

Shirt Forever New

Pants Missguided

Earrings H&M

Heels Zara