IDEAL OF SWEDEN PHONE CASES

Kaupallinen yhteistyö: iDeal of Sweden

Ihanaa maanantaita kaikille! Sain vähän aikaa sitten mahdollisuuden tehdä yhteistyötä iDeal of Swedenin kanssa. Olin jo aikaisemmin katsellut IDOS puhelinkuorten valikoimaa, joten olin innoissani kun sain valita heiltä pari kivaa tuotetta. Puhelinkuorista on tullut yhtä tärkeä asuste minulle kuin koruista. Lisäksi olen toivoton puhelimen pudottelija, joten ilman kuoria olisin varmaan käynyt läpi jo monta puhelinta.

On kiva vaihdella puhelinkuoria asujen ja mielialan mukaan. Suurimmalla osasta meistä on puhelin jatkuvasti kädessä, joten miksei panostaisi myös sen ulkoasuun. IDOS kuoret ovat toistaiseksi parhaimmat puhelinkuoret mitkä minulla on ollut. Ne ovat laadukkaat ja valikoimasta löytyy monta lempparia. 

Valitsin mustat  ja valkoiset marmori-kulta kuoret. Ajattelin niiden sopivan parhaiden tämän hetkisten asujeni kanssa. Kesällä tulee kuitenkin pukeuduttua värikkäämmin, joten ajattelin myöhemmin hankkia kesäisempiä kuoria, jossa olisi enemmän väriä. 

Valitsemieni kuorten nimet ovat Black Marble ja Carrara Gold. 

PS. Koodilla SELEN saatte -20% IDOS tuotteista. Pääsette iDeal of Swedenin nettisivuille tästä linkistä, click!

DESENION SISUSTUSTAULUT

Kaupallinen yhteistyö: Desenio

Kuten olette ehkä huomanneet, blogin puolella ei kauheasti sisustuskuvia löydy. Tämä johtuu siitä, että olen viimeisen vuoden aikana muuttanut pari kertaa ja ravaan jatkuvasti Kuopio-Helsinki väliä. Asun siis kahdella eri paikkakunnalla, joka vaikeuttaa kodin sisustamista, sillä en ehdi olla tarpeeksi kauan yhdessä paikkaa asettuakseni aloilleni. Kuopiossa minulla on "opiskelija-asuntoni", jonne olen vienyt kaikki omat huonekaluni. Olen asunut täällä viime syyskuusta lähtien ja minulla on enää kuukausi aikaa asua täällä, ennen kuin muutan taas Helsinkiin kokoaikaisesti. Olen koko ajan tiennyt, etten ehdi täällä Kuopiossa kauaa asumaan, joten en jaksanut panostaa uusiin huonekaluihin tai muihin sisustuselementteihin, kuten tauluihin tai julisteisiin.

Sain kuitenkin upean yhteistyömahdollisuuden Desenion kanssa ja sain valita itselleni muutaman kivan tuotteen heidän nettikaupastaan. Desenio oli minulle aivan uusi juttu, joten olin sisustustaulu taivaassa, kun avasin heidän nettisivunsa ensimmäistä kertaa. Sieltä löytyy vaikka mitä kivaa seinille tai pöydille nojaamaan. Valinnanvaikeushan siinä iski, kun valinnanvaraa oli niin paljon, kun oli niin monta eri asiaa mitä halusin tilata. Vaikeinta kuitenkin oli päättää mitkä taulut sopisivat yhteen sisustukseni kanssa. Päänvaivaa sain varsinkin siitä, että tiesin muuttavani pian enkä vieläkään tiedä millaiseen asuntoon muutan seuraavaksi, joten julisteiden ja kehysten valitseminen oli hankalaa. Onneksi Desenion sivuilta löytyy upeita inspo-kuvia, josta saa hyviä vinkkejä eri taulujen ja teemojen yhdistelyyn. 

Päädyin kultaisiin kehyksiin, sillä minulla on paljon kultaisia yksityiskohtia kodissani, joten ajattelin jatkaa samaa teemaa. Päätin, että haluan ehdottomasti kaksi isoa tauluja koristamaan sohvan tai laatikoston yläpuolta, joten päädyin 50 x 70 cm kokoisiin kehyksiin ja julisteisiin. Minulla oli monta eri julistevaihtoehtoa, mutta Sea foam juliste houkutteli loppujen lopuksi eniten. Koska aallot ja turkoosi väri olivat voimakas elementti, ajattelin yksinkertaisen teksti -julisteen sopivan sen vierelle. Niinpä päädyin Buddha julisteeseen, jossa oli söpö, yksinkertainen teksti. Jos, totta puhutaan olisin halunnut tilata kerralla enemmänkin Desenion julisteita ja yhdistellä niitä eri tavalla, mutta ajattelin aloittaa näistä kahdesta ja pikkuhiljaa kerätä uusia julisteita, kun vanhoihin kyllästyy. Julisteet on tosiaan helppo vaihtaa uusiin ja kehyksiäkin voi tilata eri värisinä, jos kaipaa välillä vaihtelua sisustukseen. Ajattelin itse tilata myös mustia kehyksiä ja tehdä sisustustaulukollaasin uuteen kotiini, sitten kun sen aika koittaa. Haluaisin myös tilata vielä pienempiä kehyksiä ja niihin sopivat julisteet esim. keittiön tasolle ja työpöydälle. 

Olisiko teille käyttöä tällaisille tauluille kotona tai toimiston pöydälle? Jos teillä on suunnitelmana hankkia seinille sisustustauluja niin tässä koodi - SELEN, jolla saatte 25% alennusta Desenion julisteista 29.4 asti (ei koske handpicked-collaboration julisteita tai kehyksiä). Seuratkaa myös käyttäjää @desenio Instagrammissa, jos kaipaatte lisää sisustusinspiraatiota!

SWISS CLINIC SKIN RENEWAL

Viime viikolla kokeilussa on ollut Swiss Clinic Renewal-tuotteet. Olin jo aikaisemmin kuullut tuotteesta sosiaalisessa mediassa, mutta muuten tuote oli täysin uutta minulle. Voin jo alkuun kertoa, että itse toteutettu mikroneulaushoito oli jännittävä kokemus. 

Swiss Clinikin ihohoitopakkaukseen sisältyy Skin Roller (oikealla) sekä Rejuvenanting Serum. Nämä kaksi tuotetta edistävät kollageenintuotantoa. Paketti, jonka sain sisälsi myös pari Sanitizing Spray pulloa, jolla pidetään Skin Roller puhtaana. 

Tämän ihonhoito paketti on suunniteltu hoitamaan juonteita, ryppyjä, arpia, kiinteyttämään ja tasoittamaan ihoa sekä pienentämään laajentuneita ihohuokosia. 

Itselläni ei ole koskaan ollut vakavia iho-ongelmia, joten esim. arpien hoito ei ole tarpeellista omalla kohdallani. Haluaisin kuitenkin kiinteyttää ihoani, pienentää ihohuokosiani sekä poistaa mustapäitä. 

Ihonhoito paketti toimii näin:

Aloitetaan ihonhoito puhdistamalla käsiteltävä ihoalue. 

Käsitellään kasvot mikroneulauslaitteella eli ihorullalla. Ihorullaa tulisi liikuttaa edestakaisin liikkein eri suuntiin muutaman minuutin ajan. Mikroneula stimuloi ihon kollageenituotantoa, parantaa verenkiertoa ja edistää uuden ihon muodostumista. 

Ensin jännitti miltä neulat tuntuisivat iholla, mutta kokemus oli todella miellyttävä! Iholla tuntuu vain pieni kihelmöinti. Olin ensimmäisellä rullaus kerralla varovainen, joten rullasin ihoni hellävaraisesti. Nyt uskallan jo painaa ihorullaa vahvemmin ihoa vasten. Täytyy olla varovainen ettei paina ihorullaa liian kovaa kasvoihin. Hoidon jälkeen iho saattaa punoittaa hetken, joten ihonhoito kannattaa suorittaa illalla ennen nukkumaan menoa. 

Heti ihorullauksen jälkeen kasvoille levitetään ihoa hoitava ja rauhoittava Rejuvenating seerumi. Se lisää ihon kimmoisuutta ja kuulautta sekä kiihdyttää ihon luonnollista paranemisprosessia. 

Lopuksi puhdistetaan Skin Roller Sanitizing Spray desifiointiaineella tai muulla antiseptisellä suihkeella.  

Skin renewal hoitoa suositellaan tekemään 5-7 päivän ajan, jonka jälkeen ihon annetaan levätä yhtä pitkään. Sitten aloitetaan hoito uudelleen. 

Minulla on nyt ensimmäinen hoitoviikko nyt takana ja huomaan jo nyt ihoni olevan kimmoisampi sekä hieman tasaisempi. Innolla odotan miltä iho näyttää seuraavan hoitoviikon jälkeen!

Hanki Swiss Clinic Skin Reneval setti tästä, click!

MAYBEAUTY KASVONAAMIO KOKEILUJA

Kesäisin oma ihonhoito rutiinini muuttuu. Ihoni on erilainen talvisin sekä kesäisin. Tästä syystä täytyy tehdä muutamia muutoksia oman ihon huolenpitoon. Kun saan rusketuksen, jää kasvojen kuoriminen vähemmälle, sillä en halua luopua päivityksestäni. Aina, kun saan edes vähän päivitystä kasvoilleni, ihoni näyttää terveemmältä ja puhtaammalta kuten juuri nyt. Kuollutta ihoa ja pieniä epäpuhtauksia löytyy kuitenkin aina. Itse panostan siihen että pääsen eroon jokaisesta mustapäästä kasvoillani. 

Olin jo aikaisemmin kokeillut MayBeautyn kasvonaamiota, joten tiesin kuinka hyvin se poistaa mustapäitä, kuollutta ihoa ja muita ihon epäpuhtauksia. Naamio jättää ihoni joka kerta yhtä pehmeäksi. Lopuksi tarvitsee vain lisätä kosteusvoide ja voila, iho voi jo paremmin. Käytän itse kyseistä kasvonaamiota kerran viikossa. Naamio toimii parhaiten, kun sen laittaa saunan tai lämpimällä vedellä ihon puhdistamisen jälkeen puhtaalle ja kuivalle iholle. Tällöin ihohuokoset ovat auki ja niistä irtoaa eniten epäpuhtauksia. Naamio jätetään 30-45 minuutiksi kasvoille, riippuen kuinka paksun kerroksen laitat. Itse laitan yleensä aika runsaan kerroksen, joten annan sen vaikuttaa koko 45 minuuttia. Kun aika on kulunut, naamion pitäisi olla kovettunut kasvoille niin, että se on helppo poistaa kasvoilta vetämällä. Lopuksi voin vielä nähdä kaikki epäpuhtaudet mitä naamio on poistanut iholtani! 

Itselläni naamio ei lähde irti kokonaan repimällä, sillä pieniä osia jää kiinni poskien ihokarvoihin sekä muihin hankaliin kohtiin. Joskus laitan liian paksun kerroksen tiettyyn kohtaan ja se ei välttämättä ehdi kovettua vaikutusajan aikana. Ne osat naamiosta jotka evät lähde repimällä pesen pois lämpimällä vedellä. Vaikka saisitkin koko naamion kerralla repimällä on silti hyvä puhdistaa iho lopuksi vielä vedellä. 

Tässä vielä pieni video siitä, miten itse käytän naamiota! 

Jos teitä kiinnostaa kokeilla MayBeautyn kasvonaamiota, niin tässä -30 % alennuskoodi " SELENAHMASK " . Klikkaamalla tästä linkistä pääsette suoraan nettikauppaan click!

SKIN CARE TIP | MAYBEAUTY FACE GEL

Heippa ihanat! Toivottavasti kaikilla on ollut yhtä rentouttava viikonloppu kuin ruudun tällä puolella. Sunnuntai on aina ollut minulle päivä, jolloin hoidan ihoani kunnolla. Yleensä laitan kasvonaamion, kuorin ihon perusteellisesti, lopuksi laitan kosteusvoiteen kasvoilleni sekä silmänympärysvoiteen. Viime viikonloppuna kokeilin ensimmäistä kertaa Maybeautyn The Incredible Face Gel kasvogeeliä. Kuten ehkä jo muistatte, olin aikaisemmin kokeillut Maybeautyn kasvonaamiota, joka toimi omalla kohdalla todella hyvin, joten on kiinnostavaa kokeilla muitakin Maybeautyn tuotteita.

The Incredible Face Gel on kasvogeeli, joka poistaa kuolleita ihosoluja, puhdistaa ihohuokoset ja poistaa ylimääräistä rasvaa sekä talia iholta. Lopputuloksena on puhdas ja pehmeä iho.

/Hi loves! I hope everyone had a relaxing weekend, because I sure did even though I moved to my new home and there was so much to do. On Sunday everything was done and I could sit back and relax. Sunday has always been a day when I take care of my skin profoundly. I usually put on a facemask, do a face scrub and moisturize a lot. Last weekend I tried The Incredible Face Mask for the first time from Maybeauty. I had already tried the facemask before, I posted that on the blog as well a while ago. It worked really good for me so I was really interested to try more of Maybeautys products. 

ENNEN/BEFORE:

Itselläni on pintakuiva sekaiho. Minulla ei yleensä tule finnejä tai muitakaan näkyviä epäpuhtauksia, nenässä olevia mustapäitä lukuun ottamatta. Kuorin ihoani säännöllisesti, mutta joskus tuntuu ettei kuollutta ihoa lähde tarpeeksi eivätkä ihohuokoset puhdistu niin hyvin kuin haluaisin. 

/My skin is little bit of a dry and combination skin type so I have a oily are on my forehead. I usually don't get impurities that are very visible except for some blackheads on my nose. I do a facial scrub almost daily but sometimes I feel that it doesn't clean the pores as well as I hoped. 

Purkin sisältö näyttää siis tältä (kuva yläpuolella). Kasvogeeli on vaaleanpunaisen sävyinen ja levittyy helposti kasvoille. Ensisilmäyksellä näytti siltä ettei purkissa olisi tarpeeksi geeliä, mutta loppujen lopuksi en edes saanut koko purkkia käytettyä vaikka levitin geeliä usean kerroksen kasvoille. 

/So this is what the face gel looks like. It's a little bit pinkish and it spreads easily all over the face. At first it looked like there wasn't much of the Face gel so I was worried it wouldn't be enough but turns out it was more than enough. I ended up adding a few layers of this on my face. 

Ennen geelin levittämistä kasvot tulisi pestä ja kuivata. Levitä geeli kasvoille pyörivin liikkein. Kestää hetken ennen kuin iho alkaa pikku hiljaa kuoriutua ja kuollut iho alkaa irrota kasvoista. Itse pyörittelin geeliä kasvoihin muutaman minuutin ajan. Geeli kannattaa levittää myös kaulalle asti, sillä kaulan iho on myös tärkeä puhdistaa. Purkissa on riittävästi geeliä kasvoille sekä kaulan alueelle. 

/Before using the face gel it would be good to wash your face thoroughly and dry it to make sure it's clean. Then just start adding the face gel with round motions with your fingers. It takes a minute for the peeling to start. You can also add the gel on your neck. 

Vieressä olevasta kuvasta näkee kuinka kuollut iho kuoriutuu kasvoista. Eli kaikki tuo valkoinen ihollani on kuollutta ihoa. Kasvot kannattaa kuoria hellävaroen eikä hangata ihoa liian aggressiivisesti. Lopuksi kasvot tulisi vain pestä vedellä ja kuivata pyyhkeellä. 

Olin yllättynyt kuinka paljon ihoa loppujen lopuksi kasvoistani irtosi. Sitä tuntui lähtevän aika paljon, joten hieroin ihoa niin kauan kunnes tuntui siltä ettei sitä irtoa enempää. Näin varmistin ettei iholle jäänyt mitään ylimääräisiä epäpuhtauksia tukkimaan ihohuokosiani. 

/From this picture you can see all that white stuff on my face is dead skin that is peeling of my face. Remember to scrub the skin with a gentle circle rubbing motion because the skin on your face is really thin and gentle. After doing this for a while, (I did it for a few minutes) then just wash the gel of from your face. 

JÄLKEEN/AFTER:

Kasvogeelin jälkeen iho tuntui pehmeältä ja erittäin puhtaalta. Puhtauden tuntua toi etenkin se, että näki kuinka kuolleet ihosolut irtosivat kasvoista. Itselläni iho tuntui kuitenkin hiukan kuivalta kasvogeelin jäljiltä, joten laitoin kosteusvoidetta kasvoille heti pesun jälkeen. Varsinkin talvella on tärkeä muistaa kosteuttaa ihoa sekä kuoria kasvot hellävaraisesti, sillä kasvojen ja kaulan iho on ohut sekä herkkä. Tykkäsin kuitenkin kyseisestä tuotteesta ja aion käyttää sitä jatkossa pari kertaa viikossa, jotta saan ihohuokoset puhdistettua kunnolla. Onko kellään teistä kokemusta kyseistä tuotteesta?

Jos tekin innostuitte kokeilemaan The Incredible Face Gel kasvogeeliä niin tässä teille -30% alennuskoodi ostoksia varten: SELENGEL

Maybeautyn sivustolle pääset klikkaamalla TÄSTÄ. 

/After using The Incredible Face Gel from Maybeauty my skin felt very soft and clean. I was convinced with the product because I actually saw the dead skin peeling of from my face. I wonder if next time there will be less dead skin peeling of. My face did feel a bit dry after the face gel but that's how it pretty much always feels after scrubbing my face. This is why I always apply moisturizer immediately after my skin care routine. Especially in the winter it's important add a lot of moisturizer because the dryness is real. Anyway I really liked this product and I'm definitely going to use it regularly. Do any of you have any experience of this product?

If you guys got excited to try The Incredible Face Gel here is a -30% discount code for you: SELENGEL

To get to the Maybeauty website click HERE.